REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Klaus Iohannis: „Contez și pe alegătorii USR-PLUS care își doresc o țară modernă, europeană“

Klaus Iohannis: „Contez și pe alegătorii USR-PLUS care își doresc o țară modernă, europeană“

Replica API 15 noiembrie 2019 | 00:00 161

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat, la un miting al PNL, la Baia Mare, că vrea să ajungă președintele României și cu voturile celor care simpatizează USR - PLUS, dar a avut și o ironie la adresa acestora. ”Ei își doresc să se întâmple mâine, dar nu se va întâmpla chiar mâine.”, a fost ”înțepătura” președintelui.

”În turul 2 sunt 2 candidați. În afară de mine mai este o persoană de la PSD. Acum e acum, vrem să lămurim lucrurile în România. Eu contez și pe alegătorii USR - PLUS. Își doresc o țară modernă, europeană. Sigur, ei își doresc să se întâmple mâine, dar nu se va întâmpla chiar mâine, dar suntem de aceeași parte a baricadei.

Eu contez și pe alegătorii PMP. Vreau să obțin voturi și de la celelalte formațiuni democratice din România. De exemplu, de la UDMR.”, a declarat Klaus Iohannis.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma pis pe fatza ta inexpresiva! Si pe gura ta stramba, care silabiseste chinuit cuvintele rostite in limba romana! Du-te dracului de inutil! Cacat prost ce esti! Nu avem nevoie de un parazit ca tine!
6
0
NU VOTEZ UN BAVAREZ SPURCAT,,,MAI BINE VOTEZ PE PUTIN ,,E MAI ROMAN.
3
0
Acum ii schimba pe cei din functie ca sa intre ai lor!!tipic romanesc!! Nu ne facem bine tara bolnava
7
2
daca ajunge Dancila presedinte chiar ca ne meritam soarta.
1
9
Doar sa nu te salte baietii in urmatoarele 3 zile ca esti tare pe net ca anonym....
3
0
Nu meriti!! Nu ti pasa de tara noastra!! Om rece fara suflet
13
3
Bai ala care nu votezi mergi si voteaza cu Dancila. E mai cu Romania decat austriacu.
12
3
Si eu contez pe mata si pe nevastata
6
2
Iohanis si sotia lui a facut meditatii la greu. Toti profesorii fac meditatii pe bani grei , mii de lei lunar neimpozabili pe care parintii accepta sa ii plateasca pt ca copiii lor sa faca performanta. Asa a fost si va fi, indiferent ce spun idiotii a caror aspiratii se rezuma la a sparge seminte, a fi mereu la dispozitia altora pt ca nu au curajul sau nu-i duce mintea, sa faca ceva pe cont propriu. Si atunci , asteapta pomana si manca cacat despre cei care au indraznit sa spere. Iohanis are5,6 sau7 case! Asa , si ? Dar psdeii care fura ca'n codru, pe tuta analfabeta, nu o vedeti? Orbilor..
3
11
Asta cu statul acasa in loc de votat nu va rezolva problema chiar daca nu-ti plac candidatii. Mergi si voteaza cum iti dicteaza constiinta dar nu-i lasa pe altii sa decida in locul tau. O picatura intr-un ocean se zice ca nu conteaza dar ce este oceanul altfel decat o multime de picaturi?
5
0
Pe mine nu conta, lenesule, chiar daca am votat cu USR. Mi-au ajuns 5 ani...
12
2
va fi vai de noi si cu neamtu si cu romanca, e greu si va fi si mai greu!
5
2
Eu vreau sa o sug sa am fraieri mei sa mi o sug si singur doar sa ies limbistul sef numit PRESEDINTELE al pulii mele
9
4
Ati vazut ce dispret are sasul cand rosteste numele Vasilica? Vasilica este unul dintre cele mai pure nume romanesti. Werner e un alogen nici neamt nici evreu. E o corcitura care a demostrat ca uraste tot ce e romanesc. De aia vindea copii romani in anii 90. Parerea mea
17
3
Da cine vrea sa nu fim moderni si europeni ??? Treaba e sa votam pe cei care NU fura. Si se mai preocupa de tara. Ca tradatori tot votam. De exemplu Iohannis a promulgat legea lu ponta de moratoriu pentru taierea padurilor?? Nu! Pentru ca prietenii lui austrieci au treaba cu defrisarea tarii. Si usr vrea sa NU se mai taie padurile dar nu face mai nimic. Asa ca votam ...tradatori pe banda. Nici Dancila nu e mai breaza. Stau dracului acasa tot naspa o sa fie.
14
3
este greu sa alegi intre un hot dovedit si o proasta patentata,foarte greu
9
6
in primul tur ai facut jocurile sa iasa viorca pe locul 2 ca iti era frica de barna, ei uite ca acum ti-o tragem noi URS-isrii si o votam pe viorica asa ca sa te oftici!!!
13
5
iese socoteala de a inceput sa se milogeasca de voturi? Pai, arogantule, sa dezbati cu Weorica e sub nivelul tau, dar sa cersesti sa e voteze cei care cereau dezbatere nu mai e? Sa vii sa-ti dau! In cerul gurii!
17
2
..moderna europeana plina de poponari emigranti si tot felul de lighioane conform directivelor europopopene.. Dulapul sas bate campii
15
3
Votez Dancila !In primul tur am votat Iohanis ! Nu merita votul meu !
21
7
Conteaza pe fraierii care chiar daca n ai facut nimic 5 ani, te mai vor inca 5 ani in vacanta. Apropos, cand dai banii pe casa luata naspa inapoi?
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108