REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Klaus Iohannis dă cu putere în PSD, după decizia CCR: „E un partid iresponsabil. Este o sfidare fără precedent la adresa oamenilor“

Klaus Iohannis dă cu putere în PSD, după decizia CCR: „E un partid iresponsabil. Este o sfidare fără precedent la adresa oamenilor“

Replica API 24 februarie 2020 | 00:00 184

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, de la Palatul Cotroceni că așteaptă motivarea de la decizia CCR de luni.

"PSD e un partid iresponsabil. După ce a produs una dintre cele mai dezastruoase guvernări, după ce a demis guvernul Orban, PSD a creat o npuă criză pron sesizarea CCR. Nu voi comenta, așa cum știți că nu am comentat. Voi aștepta motivarea.

Este o sfidare fără precedent la adresa oamenilor. Vedem, pe de o parte, un guvern demis pentru că a încercat să debirocratizeze administrația locală, și, pe de altă parte, un PSD obsedat de putere care refuză să accepte legitimitatea de a guverna", a declarat Klaus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iresponsabil a inceput sa fie chiar domnia sa. Imi pare rau ca l-am votat. De la PNL oricum nu asteptam nimic fiind tot corupti. Iar USR rupti de realitatile poporului. Daca pesedistii raman tot asa incompetenti si hoti baroni iar penelisti se vor mai crede inca desteptii pamantului tara se duce de rapa cu politicienii astia care vor ramane la putere punand in pericol economia si statul. Aici sunt dusmanii poporului, prin partide.
3
1
Nenea ficusul. Gata. Te-ai facut de caca ce mai discutam
6
1
Iresponsabilul asta, care nu da doi bani pe Constitutia pe care A JURAT, spune ca PSD e obsedat de putere. Doar prostii lui, din partidul lui, din guvernul lui pot sa inghita asemenea negheobie. Cand tu ai presedintia, serviciile si guvernul si-ti doresti si parlamentul tau, cum se numeste asta? Nu cumva obsesia puterii absolute? Imi amintesc cum, in 2014, cu o voce de milog, cereai romanilor sa nu dea toata puterea PSDului si unui presedinte venit din PSD. Acum faci exact invers. Unde-ti sunt principiile, d-le presedinte? Acum e bine ca toata puterea sa ajunga intr-o singura mana? Jalnic!
7
1
Nu mai tine. Pas
3
0
Siktir Klaus! Mori fmm de anti-roman!
8
2
Dupa ce ai hartuit prin mijloace neconstitutionale 3 ani de zile un partid votat de oameni pentru a guverna, ai reusit sa-i dai jos, le-ai dat --ie la toti sustinatorii lui, i-ai bagat in inchisoare si te-ai vazut cu guvernul tau, tot nu esti multumit. NU esti multumit ca nu cade lumea pe spate la vederea ta, ca nu se extaziaza in prezenta ta si, in general, ca nu face cum vrea muschiul tau inghinal. Hai siktir!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108