REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Klaus Iohannis, declarații de presă la Cotroceni: Guvernul e condus de infractorul Dragnea, prin interpuși!

Klaus Iohannis, declarații de presă la Cotroceni: Guvernul e condus de infractorul Dragnea, prin interpuși!

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:32 390

Președintele Romaniei Klaus Iohannis susține vineri, 7 decembrie, ora 13:00, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni. Anunțul Administrației Prezidențiale vine la scurt timp după ce Viorica Dăncilă a declarat, în debutul ședinței de Guvern, că a sesizat Curtea Constituțională a României pentru a soluționa "blocajul" pe care l-a creat președintele prin neluarea deciziei de numire a miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării.

”Suntem puși aici să rezolvăm problemele României, iar asta se face prin dialog.

Constat că PSD și-a pierdut capacitatea de a acționa politic. Nu mai știe să facă politică. Acest PSD guvernează prost. Asta am subliniat în repetate rânduri, prin inabilitatea premierului de a purta un dialog pentru a rezolva o problemă. PSD Legiferează foarte prost. Am cerut câteva date pentru a vedea care este calitatea legilor care se votează de această majoritate controlată de PSD. În peste 30 d esituații m-ama dresat Curții Constituționale că am considerat dcă legile sunt proaste. În peste 25 de cazuri, într-un singur an, Curtea Constituțioonală mi-a dat dreptate și a declarat legile parțial neconstituționale sau integral neconstituționale. PSD nu mai este capabil să negocieze politic. Nici măcar nu încearcă. PSD încearcă să-și impună voința. Acest lucru se vede și în Parlament, și în felul cum lucrează Guvernul. Acest lucru este inacceptabil.

Dacă s-a ajuns în această fază, să se cheme Curtea Constituțională să stabilească ce avem de făcut, voi aștepta decizia, după care voi acționa constituțional”, a spus președintele.

”Este evident că acest Guvern e condus de infractorul Dragnea, prin interpuși. Doamna prim ministru confundă Guvernul cu partidul. Este anormal ca premierul să nu vină și să explice națiunii de ce face remaniere, de ce anumiți miniștri sunt revocați”, a completat Iohannis.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-mi place sa aud de la docila lu DRAcnea cand spune,, Imi face placere sa anunt personalul BUGETAR ca vor avea cinci zile libere de la STAT de Craciun si Anul Nou" Pai sa nu-ti f-ut gurita ta si-a BUGETARILOR care va kakti in capul nostru, al astora care muncim si-alimentam BUGETUL DE STAT si voi GODACILOR il mancati ca porcii! Da unde-atata banet la bugetari ca astia nu produc NIMIC. Consuma si benchetuieasc pe spinarea noastra, a prostilor care-i suportam si nu punem parul pa ei.
0
0
...vorba unul clasic mustacios... Daca adevar graiesc, mai bine cu Viorica asta, decat cu Udrea si fumeia care era sefa Camerei Deputatilor pe vremea lui Basescu. Fumeia aia era si mai enervanta. Mai enervanta decat peremista Olguta. Ati vazut ce vesela e Olguta de cand a iesit de la parnaie? La fel de iubarete sunt si fetele alea?
1
2
Ce rusine este sa avem unul ca Iohannis,dupa unul ca Basescu! In rest,muie USR si PNL si astuia de sub mine cu adeptii lui cu tot.
1
4
Cum se agita postacii pesedei ! Luati multa muie cu cacat de la mine. Si sa va fut neamu-n cur si pe voi in ghiot. Sa-i sugeti pula lui iohannis. Muie multa dragnea, muie pesede !!!
6
1
v-a furat casa vreunuia dintre voi?, in timp ce puscariasul draknea a furat jumatate de tara- cum traduceti asa ceva- imperiul lui pe doua strazi este vizibil, brazilia sta drept argument. Hai sa fim cinstiti si chiar daca nu ne convine, nu cunoastem realitatea, sa ne abtinem, adica sa ne respectam pe noi ca persoana si intotdeauna sa primeze ideea de a trata pe cineva asa cum iti place sa fi tratat
6
1
Cum se agita postacii pesedei ! Luati multa muie cu cacat de la mine. Si sa va fut neamu-n cur si pe voi in ghiot. Sa-i sugeti pula lui iohannis. Muie multa dragnea, muie pesede !!!
8
1
Vorbeste de penali!HAHAHAHAHA
2
8
tu esti intaiul penal , hot de case ! sa vorbeasca de psd si dragnea un om integru , cu un cv imaculat , al tau e gazat ....sau patat
4
8
Ich habe sieben kleine! casutze micutze! mai ce rai mai sunteti!
5
9
cum se numeste? Eu stiam ca tot infractor... Cata ipocrizie la ipochimenul asta!
6
9
Infractor estu !
6
10
bai pacaliciule ,stii ca nu te mai alege nici dracu si te doare in cot nesimtitule ! ,abia te-au muit un milion de transportatori care te-au anuntat ca nu te mai voteaza, pleaca dracu si da-ti demisia hot de case dovedit ,stai putin ca in cateva luni nu mai ai nici imunitate ,sa vezi atunci cum este cu penalul !
8
13
Dupa astfel de declaratii publice venite de la cel mai inalt nivel, SRI este obligat sa stea cu ochii ca pe butelie pe guvern. Va veni o zi in care vor da socoteala .
13
7
Iar tu ai ciordit case...sunteti idem adica doi banditi.
9
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108