REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Klaus Iohannis o UMILEȘTE pe Viorica Dăncilă: 'Pentru unii înalți demnitari ar fi interesant ca să aibă contact cu cultura'

Klaus Iohannis o UMILEȘTE pe Viorica Dăncilă: 'Pentru unii înalți demnitari ar fi interesant ca să aibă contact cu cultura'

Replica API 19 martie 2019 | 00:00 247

Frank Engel, europarlamentar luxemburghez, şeful Partidul Creştin Social membru în PPE, a relatat, într-un dialog pentru Ziare.com, că premierul Viorica Dăncilă le-a spus eurodeputaţilor socialişti că „nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva”. Klaus Iohannis a ironizat-o pe Dăncilă și i-a dat dreptate, conform stiripesurse.ro.

”Undeva are dreptate! Tolerarea corupției este un fenomen legat de cultură și educație. Corupția are doi actori: unul care dă și unul care primește. Ei au o vină comună. Că nu suntem mai vehemenți e cauzat și de faptul că nivelul de educație nu e unul optim.

Noi avem nevoie de educație nu doar ca să recunoaștem un Brâncuși când îl vedem, ci să recunoaștem și un act de corupție sau dacă justiția e dreaptă sau nu. Pentru unii înalți demnitari ar fi interesant ca să aibă contact cu cultura.”, a spus Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dancila nu este proasta! Ea este etalon de prostie!
5
3
sa ii luati brebenelul la tranta
3
3
Mai presedinte de doi bani , cum ramane cu recunoasterea Poporului Moldovean ? Ai participat si tu la o emisiune si ai dat ca de obicei cu oistea de gard ,mai ramane sa recunosti Tinutul Secuiesc- poporul secuiesc !Tu cam ce cultura ai ,probabil o tii in cele 6 case luate din meditatii !Pardon 5, ca una deja ti-a luat-o statul inapoi !
5
5
Are mare dreptate ! Daca esti agramata , inculta zici asta e, atit o duce capul poti trece cu vederea , dar cind te dai mare desteapta si mansarda e goala esti penibila si te descalifici ca om !
5
7
Are mare dreptate d-ul presedinte Klaus Iohannis. Da!
7
6
Vai, Genose, ce cultURA ai !
4
2
Ai dreptate...frige o limba in penisul lui kwj
5
4
Respectand pe altul te respecti pe tine. Dar pt asta trebuie sa ai cultura
12
0
Ce sa-i faci? Adevarul supara cu atat mai tare cu cat esti mai prost!
6
8
Dupa cum te exprimi iti dau perfecta dreptate!
10
4
Corect a grait presedintele Dragnea promoveaza prostia si incultura... Promovari in aceasta tara pe criterii de incompetenta si "care e mai prost" ?
8
9
Eu sunt mai coclit prost si hot decat viorica
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108