REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Klaus Iohannis, Președintele României

Klaus Iohannis, Președintele României

Replica API 16 august 2017 | 00:00 508

„Un stat nu poate fi cu adevărat puternic dacă nu are capacitatea de a-şi proteja cetăţenii şi de a le asigura securitatea. Avem nevoie de o armată înzestrată şi pregătită să facă faţă cu succes provocărilor actuale, şi aceasta implică eforturi deosebite în ceea ce priveşte dotarea şi modernizarea”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un cetatean cu burta goala nu poate merge la lupta.
1
0
suntem rupti in fund dar la bla bla bla nu ne intrece nimeni. singura arma adevarata pentru apararea tarii este lipsa autostrazilor mai trebuie doar sa otravim fantanile sa dam foc la grane si sa ne gasim niste pesteri prin munti. Cu asa clasa politica singura speranta ramane la Dumnezeu.
3
1
pensiile si salariile speciale,demnitarii,nomenclaturistii,mafiotii,baronii,mogulii-astia la prima,,alarma,,se ingroapa precum sobolanii.NATO e un fel de UE,conceput pentru cateva tari foarte bogate si puternice,de la care fraieri precum noi romanii sa cumparam cacaturi ruginite si expirate fizic si moral.aici e lupta,sa obligi pulifricii sa se supraindatoreze sa-ti cumpere tie ,,expiratele,,la promotie,,si tu ai ,,vei apara la o adica,,mai vedem noi,discutabil.de ce generalii adevarati,experimentati,nu aia de carton nu sunt invitati la negocieri???,,cartile sunt facute deja,,
2
0
Corect,dar care cetateni sunt aparati,cei care nu mai stiu cum sa fuga de saracie? Pai armate au si aia de le mor oamenii impreuna cu mustele de pe moace,in tarile unde toti cei mari vand arme. E bine asa? Intai sa avem ce apara,ceva al nostru,nu doar terenuri si alte valori aflate in maini straine din cauza unor nemernici tradatori de neam!Poporul este facut zob,dezumanizat si dezbinat iar statul este doar ceva care ia banii celor ce inca au loc de munca asa,ca taxe de smecher,deoarece nu vedem ceva chiar in folosul platitorilor de taxe.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468