REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Klaus Iohannis primește sprijin din Italia: Fostul preşedinte al Parlamentului European le cere românilor din Italia să-l voteze pe candidatul PNL

Klaus Iohannis primește sprijin din Italia: Fostul preşedinte al Parlamentului European le cere românilor din Italia să-l voteze pe candidatul PNL

Replica API 4 noiembrie 2019 | 03:00 623

Fostul preşedinte al Parlamentului European, Antonio Tajani, îi îndeamnă pe toţi românii din Italia să-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. ”Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din România”, a transmis Tajani.

Fostul preşedinte al Parlamentului European Antonio Tajani a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare dând mâna cu preşedintele Klaus Iohannis şi îi îndeamnă pe toţi românii din Italia să-l voteze pe acesta la alegerile din 10 noiembrie.

”O invitaţie către toţi românii rezidenţi în Italia: duminică, 10 noiembrie, mergeţi să-l votaţi pe prietenul meu Klaus Iohannis din marea famile a popularilor europeni”, este mesajul scris pe fotografia care-i înfăţişează pe cei doi politicieni.

De asemenea, Tajani i-a urat succes lui Klaus Iohannis: ”Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din România”.

Klaus Iohannis candidează pentru al doilea mandat de preşedinte al României, fiind unul dintre cei 14 candidaţi înscrişi în cursa electorală.

Iohannis este susţinut de PNL, formațiune care face parte din Partidul Popular European.

Duminică, 10 noiembrie, are loc primul tur de scrutin, iar cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc în 24 noiembrie.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua-trei procente ii despart in clipa de fata pe Barna de Dancila. Asa incat sansa ca Dan Barna sa intre in cel de al doilea tur depinde in mare masura de cele doua-trei procente pe care alt candidat, cu sanse nule de a intra in finala, dar jucand rolul de ..incurca-lume.., le poate lua din electoratul lui. Rolul de aliat din umbra al Vioricai Dancila si de sustinator prin ricoseu al lui Cozmin Gusa, pare sa-i fi revenit lui Toader Paleologu. Cum ajunge in fata unui microfon, Paleologu il besteleste pe Barna. De ce o face? Ce il mana oare in lupta?
1
0
Mobilizati-va si datii multa, multa muie lui Giosu si familiei sale de curve.
2
2
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
3
5
E bine de la 1500-2000 de euro sa dai lectii de vot celor cu 400-500... Sigur....
5
0
Sa ne sugeti pula de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura. Muie antonio muie klaus jigodii fasciste
9
1
Normal ca da, doar au luat ENEL ul moca in dobrogea toata infrastrutura electrica. Sa le dau la cioc
8
1
NICIODATA nu o voi face.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212