REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Klaus Iohannis se întâlnește cu tot Guvernul SUA: Va fi semnată o declarație

Klaus Iohannis se întâlnește cu tot Guvernul SUA: Va fi semnată o declarație

Replica API 20 august 2019 | 00:00 298

Klaus Iohannis, Donald Trump

Klaus Iohannis efectuează, în numai 2 ani, a doua vizită oficială în SUA! Pentru prima dată, un președinte al României se întâlnește cu tot guvernul american, urmând a fi semnată o declarație politică comună, prima după 10 ani. Vizita la Washington, D.C., Statele Unite ale Americii, debutează la ora 21:00, odată cu sosirea la Casa Albă și primirea de către preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a lui Iohannis. Urmează o semnare în Cartea de Onoare (Diplomatic Reception Room), iar 10 minute mai târziu vor urma convorbiri tete-à-tête în celebrul Birou Oval.

După discuțiile cu Trump, Iohannis va avea convorbiri oficiale, în Cabinet Room, cu Guvernul SUA.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa l.atat stie atat face.nu ai ce sa le ceri.sunt postacii psdului.chiar crezi ca mai au o sansa?eu nu cred.sunt platiti sa arunce cu mizerii.nu ai ce sa le ceri.probabil au avut o sedinta in tomis nord la clubul pensionarilor in care au fost invatati sa tasteze si sa emane suferinta fara decenta.nu ai cum sa ii explici postacului psdist ce inseamna decenta pt ca ei in definitia lor sunt grobiani si melteni.sunt vreo 3 4 pe aici care tasteaza aceleasi ineptii zilnic.au un repertoriu bine ales de catre liderul lor suprem local stroe.
0
0
te ia cu frezoane cand semneaza tampi ceva
1
0
traducere - gazul il luam noi, mai cumparati avioane vechi de la noi, nu aveti voie sa faceti afaceri cu chinezii iar de vize vorbim la anu si la multi ani
4
0
tu cati ani ai supt pula cu pesedeul tau?
3
3
Si asa mi se rupe pula de aceasta panarama de neamt un hot escroc si mincinos.Cu el prostule o sa sugeti pula inca 5 ani.In concluzie 20 cu ale lui base de frecat pula de mancat cacat si de supt pula.Romania a ramas tot asa ca in secolul XX cu oameni senili si dilai ca tine.
6
3
ce declaratie de slugarnicie
10
2
chiar daca aceasta intalnire este pur electorala cred ca este hemoragie in interiorul psd.sa ne aducem aminte cum dragnea si grindeanu au platit bani grei pt a fii prezenti intr o incapere unde era trump si au trecut ca bufonii prin fata regelui. veorica saraca debiteaza prostii are pretentii sa fie consultata ea, cine mama dracu sa se consulte cu tine demento cand tu ai liuat decizia s amuti ambasada din tel aviv fmm de inculta?? codrin stefanescu isi da cu parerea ca un sofer personal. ce sa mai. se sufera cu indecenta in psd
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108