REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Klaus Iohannis a anunţat că va candida pentru încă un mandat de preşedinte al României

Klaus Iohannis a anunţat că va candida pentru încă un mandat de preşedinte al României

Replica API 25 iunie 2018 | 00:25 451

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat sâmbătă dimineaţă că va candida pentru încă un mandat la Preşedinţia României.

"Bună dimineaţa. Am luat o decizie importantă şi vreau să v-o comunic acum, aici, în această dimineaţă frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinte al României", a declarat Klaus Iohannis la Sibiu.

Klaus Iohannis anunţase încă din campania electorală din 2014 că planurile sale vizează două mandate la Cotroceni,pentru a-şi putea pune în aplicare obiectivele politice.

Totuşi, acesta este primul anunţ oficial din poziţia de preşedinte al României privind încă o candidatură la Cotroceni.

Alegerile prezidenţiale vor avea loc la finele anului 2019.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai a fost presedinte? Pana acum a fost unul ce umbla hai-hui ranjind fasolea in sprijinul unei singure parti ale societatii,nicidecum ca mediator.Poate de acum vrea sa fie presedinte pe bune? Oricum e tarziu,tipul asta nu va lua voturile pentru asa ceva.Romanii ar dori un prim presedinte in istoria contemporana care sa fie un om adevarat,de mare calitate,de care sa ne mandrim,sa nu ne mai fie rusine ca ne reprezinta.
2
0
mai vrei un mandat coltatule???la mata cu tine jigodie saseasca ai facut de ras natia de sasi natie harnica nu ca tine un trantor si un hot cu 7 case
1
0
D3emisia don Wermorel ! Altceva decat presidentia mea, guvernu meu, procuratoarea mea Codruta etcetera... Schnell !
3
1
niciodata nu-l voi vota pe Werner pentru ca nu merita ! t-e-n-e-r-i-f-e
14
1
Uite ca mai sunt oameni care si gandesc.Cel mai inteligent comentariu pe care l-am citit la acest articol. Toti guvernantii sunt o apa si un pamant, toti niste hoti pusi pe capatuiala. Actuala clasa politica trebuie destructurata si adusi oameni care chiar vor binele tarii si nu urmaresc interesele lor si ale strainilor.
12
2
Dreptul de a candida la presedentie este al fiecarui cetatean roman, asa ca nimeni si nimic nu i-l poate lua.Voi cei care comentati aveti dreptul sa votati.Intr-o democratie asa se procedeaza.E optiunea fiecarui cetatean cu drept de vot de a alege.Ca nu e majoritar cel ales de tine este o alta problema.Gusturile nu se discuta.
6
3
Nu trebuie votat cu nimeni! Nici cu Neamtu, nici cu penalii! Ne trebuie un conducator corect, iubitor de tara si care nu suporta lingaii profesionisti. atat pesedeul cat si celelalte partide din opozitie sunt formate numai din hoti. In tara asta trebuie o revolutie adevarata si nu una aranjata de talhari. Cred ca este cam tarziu, dar poate mai avem putin noroc...
14
2
Foarte bine. Sa candideze si Ciolos dar si alti ciumpaflenderi. De ce sa nu avem o campanie umoristica? Asta,Iohannis, e normal sa candideze,ca ii plac excursiile platite din buget ,cu paza asigurata. Oricum nu va mai iesi presedinte,dar spectacolul merita vazut. Regele Cioaba nu candideaza? Ar fi chiar super,sa vedem confruntari intre hastagii useristi si clanurile tiganesti,la fel de agresive si cu capetele in punga.
8
2
Suntem o tara de cacat care ne impuscam conducatorii,ii taram prin instante,ii cercetam etc Chiar nimeni nu sesizeaza ca am ajuns bataia de joc a lumii in care toate tarile occidentale ne dicteaza noua ce sa facem? Unde se mai intampla asa ceva ca la noi si care popor este atat de subjugat altor tari? Stramosii nostri au murit cu arma in mana sa nu ajungem ce suntem acum,o tara si un popor de nimic!
10
1
faruk si marcel egal LOVE, se racaie si ei ca doamnele in fundulet.
1
4
ale marelui profesor de fizica Wermorel, citez...socetatea romaneasca sau ...cea ce...Pai tu vorbesti de Dancila.Invata sa vorbesti jigodie !.O sa mai iei o carici in gat al doilea mandat !
18
3
Dulapul plimbaret,seful autistilor nema sansa doar daca infige padurile inapoi!
18
4
We all LOVE klaus
4
19
bai da multe scarnavii de pesedei distrusi exista pe aici ... tot cu penalul lor iubit o trag.. Voma cu bolta
4
16
O sa fie votat de Ulea&comp!
19
5
FARUK MUTALAP PRESEDINTE. !!!!!!
8
9
asteptam acest anunt, cu siguranta viti fi votat masiv in timp ce recidivistul draknea se va desfata in puscarie, asa este viata
7
24
Constantenii sunt atat de prosti, incat o sa il aleaga pe Dragnea. Lor asa le place cu penali... Nicusor, Mazare, etc. Dar pana la urma la ce sa te astepti de la o adunatura de machedoni si moldoveni?!??!
10
26
Dragnea presedinte. Eu votez cu dragnea
22
14
...tara arde...
14
5
nu a-i respectat constitutia chiar daca o respecti saptamina viitoare e tirziu te mai alege dracu
24
8
Il voteaza alegatorii lui dragnea.Stie el,aia care sunt la loc cu verdeata
15
10
Wermorel crezi ca te mai voteaza cineva ? Eu nu cred. Ai demonstrat pana acum cine esti si cum dansezi. Cel mai bine pentru tine ar fi sa demisionezi din functia pe care o ocupi vremelnic acum.
29
11
Este normal la tupeul pe care il are!
34
9
Jos Joha ! Suspendare ! Ca nu te voteaza decat hastagistii daca nu le vin mintea la cap. E clara miscarea - lovitura de stat, destabilizarea statului roman de catre straini de tara si popor ! Mai are Romania, mai are...
33
13
O sa te mai voteze pulea...
41
11
va e frica futu-va-n gura de pesedei jegosi ! Multa muie va dau ! Cu cacat !!!
16
39
diaspora v-a sustinut masiv la alegerile trecute dar acum ne-am convins ca nu mai trebuie facuta aceeasi greseala. Sper sa mai fiti presedinte doar la o scara de bloc si atat. Nu meritati in conditiile in care sustineti interesele altor state in detrimentul romanilor. Ati vandut, vindeti si veti vinde totul.
40
9
Klaun iohannis, zis si Cap de Lemn, du-te si muta-te in alta tara ca vad ca in Romania stai foarte putin.
37
9
Securist...si sa i sugi motul lui kurvesi.iesi afara javra ordinara!.
35
8
Am scapat de diavolul ala dupa 10 ani. Si am dat de tasu! Prostanacul asta mototol
40
10
Vai ce veste da Wermorel romanilor, cand ai toata puterea in maini, cum sa n-o doresti pana la moarte. Baseala s-a legat cu lanturi de jilturile din Cotroceni. Pai ai masina luxoasa la scara, paza continua, imunitate totala, cine sa-l judece pt. 6 vile, numeste in functiile de forta pe cine vrea muschii neamtului, si cate si mai cate. In schim pt. romani n-a facut absolut nimic, a creat numai dusmanie intre ei. Razboi intre romani, intre parinti si copii, la care acest individ grobian are o mare contributie. Si cand vezi ca mai pune mana la inima la intonarea imnului, pute de fals.
33
8
cauta ceva meditatii de dat, ca un nou mandat de presedinte la pwlivara ,te mai voteaza Dracknea poate
40
10
care obiective politice vrei sa spui ca mai ai in agenda obiective turistice inca nebifate, hrusciov primise porecla de balsoi turist,dar pe linga tine e un mic copil cu cateva country brake
35
9
Regele Neamt a vandut Bucovina si Basarabia,,,,,Hohaus ce vinde din Romania,,,toate padurile,,,
39
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920