REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Klaus Iohannis: Vaccinarea împotriva Covid-19 ține de securitatea națională

Klaus Iohannis: Vaccinarea împotriva Covid-19 ține de securitatea națională

Replica API 21 noiembrie 2020 | 23:27 2364

Președintele Klaus Iohannis a convocat, pentru luni, o ședință cu premierul, ministrul Apărării și ministrul Sănătății pentru a discuta despre vaccinarea împotriva Covid-19. Iohannis a explicat că acest subiect va fi tratat drept unul de securitate națională.

”Datele de astăzi ne arată că avem motive pentru un optimism moderat. Vedem că nu a crescut numărul de cazuri față de zilele anterioare și cred că se confirmă ceea ce am spus zilele anterioare și anume faptul că ne plasăm pe un platou. Tot astăzi, putem observa că numărul celor vindecați este aproximativ egal cu cel al noilor infectați. Ne putem aștepta la o îmbunătățire a situației, să vedem dacă în zilele următoare acest trend se confirmă. Putem spune deja că măsurile luate de autorități au fost cele corecte, măsuri care au dat rezultate.

Spun optimism moderat, însă lucrurile vor evolua și mai bine în continuare dacă vom respecta cu sfințenie regulile sanitare.

În chestiunea vaccinării, după părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes și ca atare este o chestiune de securitate națională. Pentru asta am convocat o ședință pentru luni, ședință la care vor participa premierul, ministrul Sănătății, ministrul Apărării și vom trata subiectul ca pe unul care ține de securitatea națională.”, a spus Klaus Iohannis, citat de stiripesurse.

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbiti despre blana ursului din padure!!! Voi n-aveti nici o doza de vaccin dar faceti tot felul de planificari!
1
0
Votam Noua Dreapta se stie. Chiar daca PSD a pregatit AUR PER Pro Romania si altii sa sparga votul sa fure din voturi nou votam tot NOUA DREAPTA nu suntem prosti.
0
1
Votam Noua Dreapta pozitia 11 pe buletinul de vot singurul partid cenzurat pe Facebook pentru ca sunt interese straine multinationale, presedinti, e.t.c. Daca e cenzurat inseamna ca o sa faca treaba pentru romani.
4
4
securitate nationala? pai tu vb de securitate? pai cum a ajuns un neamt sa conduca Romania?
5
2
cel mai bun primministru al tari acum e si doctor pleaca in China sa faca cursurile de pus ventuze galbene
5
0
Nenorocitule care esti? Ai distrus Romania cu traditiile si frumusetile ei.
13
2
Sluga libidinoasa si marioneta fidela a NOM
16
2
Ne curatam de tine Iohanis. Cum se intruneste noul parlament, cum te suspenda, iar poporul nu te va ierta la referendum jigodie.
19
2
Baga-mi-as madularul in mortii ma-tii de nazist imputit Werner
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108