REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Kourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasă

Replica API 18 mai 2022 | 03:21 804

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu puțin timp, în mare secret. Nunta a avut loc duminică, 15 mai 2022, la șapte luni după ce toboșarul trupei Blink 182 a cerut-o în căsătorie pe vedeta din „Keeping up with the Kardashians”.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în mare secret, într-o locație din Santa Barbara, SUA, la doar o lună după ce au avut parte de o ceremonie privată, în Las Vegas. Cu toate acestea, adevărata nuntă a avut loc pe data de 15 mai, la eveniment fiind prezente persoane din anturajul apropiat al celor doi îndrăgostiți, printre care Mary Jo, bunica lui Kourtney, tatăl lui Travis, dar și câțiva agenți de securitate care au asigurat paza la eveniment.

Vedeta a purtat o rochie de mireasă neobișnuită, foarte scurtă, care i-a pus în valoare silueta și mai ales decolteul. Ținuta ei a fost accesorizată cu un voal subțire și o pereche de mănuși realizate din același material, în timp ce mirele a optat pentru un costum clasic.

Cei doi au plecat de la locația din California cu o mașină vintage, pe care atârna semnul „Proaspăt căsătoriți”. Apoi, Kourtney Kardashian și Travis Barker au petrecut într-un restaurant din Montecito, alături de bunica vedetei de televiziune. Curios este, însă, că la eveniment nu au fost prezenții copiii niciunuia dintre ei sau surorile vedetei.

Kourtney Kardashian și Travis Barker fac nuntă de pomină în Italia

În vârstă de 42, respectiv 46 de ani, Kourtney și Travis au avut parte de două ceremonii până acum, dar se pare că nu au de gând să se oprească aici! Potrivit surselor din apropierea starurilor internaționale, People notează că acum s-au căsătorit doar legal, însă petrecerea va avea loc „foarte curând”, în Italia.

„A trebuit să se căsătorească legal înainte de marea lor nuntă din Italia, care va avea loc foarte curând. Toate detaliile sunt puse la punct și întreaga familie, inclusiv copiii, e extrem de entuziasmată.”, se arată în publicația internațională, cu privire la Kourtney Kardashian și Travis Barker.

Motivul pentru care surorile Kardashian nu au fost prezente la nunta lui Kourtney

Surprinzător, deși sunt foarte unite în general, surorile Kardashian nu au participat la cununia lui Kourtney. Nici copiii săi sau ai lui Travis nu și-au făcut apariția la eveniment sau la mica petrecere de după. Cu toate acestea, ambele familii vor participa la evenimentul din Italia, conform sursei citate anterior, scrie click.ro.

Kourtney Kardashian este cea mai mare soră din familia Kardashian, fiind precedată de Kim, Khloe, Rob, Kendall și Kylie. A fost împreună vreme de zece ani cu Scott Disick, alături de care are trei copii. După despărțire, ea a avut o relație relatie scurtă cu Younes Bendjima.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920