REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Kovesi, citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie

Kovesi, citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie

Replica API 14 februarie 2019 | 00:11 305

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunțat, miercuri seară, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, conform antena3.ro.

Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă, potrivit Europa FM.

Laura Codruţa Kovesi susține această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

“Citația vine înainte de a merge la Parlamentul European la audieri, dar probabil este tot o coincidență. Mi-am cumpărat bilet de avion pentru vineri ca să pot să merg la Bruxelles și să particip la audiere. Am fost astăzi la Înalta Curte și am depus o cerere de amânare pentru un proces care urma să aibă loc luni.

La nici câteva ore după ce am depus această cerere, am primit această citație. Este evident că prin această metodă se încearcă oprirea mea în această procedură, se încearcă să nu ocup această funcție, pentru că totuși am șanse, sunt candidatul care s-a situat pe primul loc", a afirmat Kovesi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD-ul si ghita la puscarie!Dragnea sef de dormitor
1
0
Se va lasa Europa umilita de infractorii disperati? Dimensiunea scandalului Kovesi Comisia de la Venetia si GRECO au criticat in termeni extrem de duri infiintarea sectiei speciale pentru faptele comise de magistrati. Ambele foruri europene au cerut renuntarea la aceasta sectie pentru ca "cel mai probabil va submina independenta procurorilor si judecatorilor romani si increderea publicului in justitie".
1
4
nu te intorci s-o ajuti ? se poate ? la puscarie , ai distrus oameni nevinovati prin uneltele de la ploiesti , ti-ai batut joc de udrea si bica iar pe altii i-ai facut scapati . Sa se ceara avizul csm pt arestare , esti pericol public .
10
4
Adevarul e ca, la cate se intampla in tara asta, nu stii ce sa mai crezi....si mie mi se parea ca facea niste jocuri politice, insa am observat ca, de cand nu mai este ea sef, nu mai vedem niciun senator, primar sau alta jigodie care lucreaza la stat, sa fie deranjata.....Codruto, macar sa te aprecieze strainii, daca noi n-am fost in stare sa o facem....
7
9
Este normal sa fie anchetata la cate abuzuri a comis! Ar trebui sa urmeze si Coldea, pentru grup infractional organizat, dar si Livia Stanciu sau Daniel Morar!
10
8
Fata prostuta prezentata de media cu destu' in gura scobindu-se in dinti ca la ma-sa in batatura langa grajd a luptat cu coruptia??? Haide breeeee!!!! Are soriciul ramas intre dinti si vrea sa ajunga la bruxelles ca sa-si cumpere scobitori???
12
8
Aceasta persoana cu studi mediocre si sprijinita de ambasade occidentale a devalizat tara. Ex microsoft,anrp,transgaz,flota,etc.
16
7
La puscarie iar pe timpul procesului sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie pe care a aplicato DNA-ul,6 luni in preventiv,6 luni la domiciliu etc
16
8
Pentru toata lumea exista un dzeu.Si cand sapi gropi iti ramane si tie una sa te duci dracului de javea .La parnaid cu tine langa cei care i ai nenorocit.Fugi la sri mai suge o pe acolo poate scapi panarama.
14
9
Zeita dreptatii care nu ancheta mormanul de bani de la izaura,care o ancheta pe ridzi dar nu si pe eba...acum schelalaie zeita dreptatii ca ramane fara doctorat si toate drumurile o duc catre parnaie
12
10
Cum era cu inculpatii?
12
8
bai spalatilor pe creier, femeia asta impreuna cu DNA a lupta sa nu va mai fure javrele pesediste. Pe baza dosarului de la DNA, munucipiu Constanta si-a recuperat peste 100 de terenuri furate. Va meritati si soarta. Cand nu aveti lumina in casa din cauza blocului construit la 2m de geam, atunci va plangeti. Idiotilor, treziti-va!
10
17
Asta este sfarsitul PSD-ALDE!Disperarea lui Dragnea de a o bloca fizic pe Codruta sa mearga la acest interviu va fi un bumerang pentru el,se va intoarce total asupra lui!
17
17
Vai, tragedia nationala a securistilor-turnatori, plaaangeee Korvesi. Calule, dar tu ai facut mii de oameni sa planga iar zeci de persoane au murit in puscarie din cauza ta si a ciumei negre si cenusii.. Auzi, o PENALA, care a luat mita, care juca tontoroiul in crama lui Ghita sa conduca justitia europeana. Calule, ai incredere in justitie, Sa citam marii clasici din viata.
17
14
jigodiile astea numiti ciuma rosie- nu renunta- aceasta sectie marca criminal tudorel presul puscariasului draknea- condusa de nulitati- va fi desfiintata- dna va deveni, datorita capacitatii sale intelectuale- procuror european- iar ciumatii vor primii ce merita teldrum il va ingropa, la propriu, pe acest puscarias draknea
15
15
Inseamna ca si ea este penala acum?
21
12
Eu fiind cea mai mare javra kgbista securista care am vrut sa distrug oameni care am supt puli la greu la sri sa ma fac dottore acum plang sa fug din Romania dupa ce am distrus destine si oameni. Locul meu este in STREANG DRAGI ROMANI...SUNT CEA MARE JIGODIE INTERNATIONALA !!!.
18
20
Urmeaza si de la Cta....pregatiti va baieti
17
4
am vazut un prost pe strada cred ca era dobitocul care o sustine pe kovesi
24
16
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face, zice o vorba. Zeita e alungata din Olimp? Cred ca, dupa o cariera atat de incarcata de pacate, ceea ce i se intampla e dreptate divina. Doamne-ajuta! Astept lingaii. Dar, pe rand, nu va ingramaditi...
19
13
Ar trebui sa iesim toti in strada pentru sustinerea ei ...singura este greu ..macar sa stie ca are poporul in spate si o sustinem...Succes doamna Kovesi
18
25
Laura,cred ca te referi la muistul dragnea. Ala care-mi linge mie cacatul ! Daca nu, sugi pula !!! Muie dragnea maledivu vitamina d, muie pesede !!!
15
20
Lupta lupta Kovesi!!!!!
18
19
Mare mare tartura de om!Ti o mai tragi cu oamenii care te aparau?
16
28

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108