REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Kristen Stewart a povestit că a fost sfătuită să fie mai puţin afectuoasă cu iubita ei în public

Kristen Stewart a povestit că a fost sfătuită să fie mai puţin afectuoasă cu iubita ei în public

Replica API 4 septembrie 2019 | 00:00 476

Kristen Stewart foto timemagazine.com

Actriţa americană Kristen Stewart a povestit că a fost sfătuită să fie mai puţin afectuoasă cu iubita ei în public, dacă vrea să obţină vreodată vreun rol major într-un film Marvel, informează Press Association.

Vedeta hollywoodiană, aflată într-o relaţie cu întreruperi cu modelul Stella Maxwell, de circa doi ani, a declarat că a fost "informată despre mentalitatea de şcoală veche" de a păstra anumite lucruri despre viaţa ei personală secrete.

"Mi s-a spus clar. (...) Fă-ţi o favoare şi nu ieşi ţinând-o de mână pe prietena ta în public şi s-ar putea să obţii un rol într-un film Marvel", a povestit Stewart, în vârstă de 29 de ani, pentru Harper's Bazaar UK.

"Nu vreau să lucrez cu oameni de genul ăsta", a completat ea, fără a dezvălui însă şi cine i-a făcut acest comentariu despre Marvel.

Actriţa, care a avut în trecut o relaţie cu fostul ei coleg de platou din "Twilight", Robert Pattinson, a explicat că şi-a găsit libertatea de a fi ea însăşi deoarece vrea doar să se bucure de viaţă.

Stewart vorbise anterior despre abordarea fluidă pe care o are cu privire la sexualitatea sa, iar în prezent se zvoneşte că s-ar întâlni cu o altă femeie, scenarista Dylan Meyer.

Vedeta va putea fi admirată în curând în noul remake al "Charlie's Angels", alături de Naomi Scott şi Ella Balinska. Filmul, în regia lui Elizabeth Banks, va fi lansat în cinematografe în luna noiembrie. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O anormala nesimtita si nestapanita ! Rusine sa ii fie !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108