REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

L-a aşteptat moartea în faţa penitenciarului

L-a aşteptat moartea în faţa penitenciarului

Replica API 12 decembrie 2014 | 00:24 168

Bărbatul ucis de un şofer băut făcuse puşcărie pentru tentativă de omor

Fericirea nu a durat decât câteva minute! Vorbim despre Beadin Osman, de 28 de ani, din Hârşova, care doar ce fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă în seara de miercuri, 10 decembrie, moment în care a fost spuberat de o maşină. Impactul a avut loc chiar în faţa penitenciarului, Osman decedând pe loc. El fusese închis pentru că ar fi încercat să-şi omoare iubita. În plus, şoferul era băut.

În anul 2011, Beadin Osman, care avea pe atunci 25 de ani, a atentat la viaţa iubitei sale. Nervos pentru că nu a vrut să-l ia de bărbat, acesta a pândit-o pe Ghiulten Alit pe care a surprins-o pe o stradă din Eforie, alături de mama ei. S-a năpustit asupra celei cu care vroia să-şi unească destinul şi a lovit-o cu un cuţit de şapte ori. Fata s-a prăbuşit sub ochii mamei ei înt-o baltă de sânge, dar a supravieţuit ca printr-o minune. A fost arestat şi, la scurt timp, a primit 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor. După 3 ani de detenţie, magistraţii au decis să-l elibereze condiţionat. Astfel, Osman a hotărât să nu-şi anunţe familia şi să îi facă o surpriză chiar înainte de sărbători. În seara de miercuri, 10 decembrie, a ieşit pe poarta penitenciarului, alături de alţi colegi, fiind foarte fericiţi de libertatea ce-i aştepta. Se deplasau pe carosabil şi vorbeau, moment în care Beadin Osman a fost spulberat de un autoturism. În ciuda eforturilor cadrelor medicale de pe ambulanţă, tânărul a murit. În plus, poliţiştii rutieri au stabilit că şoferul autoturismului, Cioran Virgil, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal. Familia fostului deţinut, care ar fi trebuit să se bucure de o surpriză, se pregăteşte acum de înmormântare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108