REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

La inaugurarea magazinelor pentru pensionari, edilul Constanţei a fost supus unei sesiuni de pupături: "Mazăre, nu uita, noi suntem puterea ta"

La inaugurarea magazinelor pentru pensionari, edilul Constanţei a fost supus unei sesiuni de pupături: "Mazăre, nu uita, noi suntem puterea ta"

Replica API 5 iunie 2012 | 00:00 115

Sute de pensionari s-au strâns în Tomis Nord, pentru inaugurarea magazinului destinat lor. Mulţimea l-a primit pe primarul Radu Mazăre în aplauze, iar doamnele l-au luat la o sesiune de pupături. Radu Mazăre a arătat cardul cu care se vor face cumpărăturile, care se va da fiecărui beneficiar. La magazinul din strada Cişmelei, din zona Tomis Nord, lângă casa de marcat se fac carduri pentru viitorii clienţi. De carduri pot beneficia pensionarii indiferent de valoarea pensiei, persoane fără pensie dar şi cei cu dizabilităţi. Preţurile alimentelor vor fi mai mici ca la magazinele din municipiu. "Eu ajut aceste magazine cu spaţiile, nu cu bani. Trebuie să ţin legătura cu voi, dacă oamenii de aici nu îşi fac treaba îi voi schimba", a spus Mazăre. Pensionarii au strigat în cor: "Mazăre, nu uita, noi suntem puterea ta". Deşi l-au aşteptat cu covorul roşu, oamenii din cartierul Badea Cârţan l-au asaltat pe primarul Radu Ştefan Mazăre cu probleme. Aceştia s-au plâns că sunt mizerii în zonă, nu sunt locuri de parcare şi pomii sunt netoaletaţi. În plus, sunt mulţi ţigan care locuiesc acolo abuziv. Edilul le-a replicat oamenilor: "Ce vreţi să le fac la ţigani, dacă eu îi dau afară şi ei vin înapoi?". Edilul a plecat apoi însoţit de constănţeni în zona fostului bazin de înot din Tomis Nord, acolo unde locuitorii municipiului susţin că este un adevărat focar de infecţie. Mazăre a vrut să vadă cu ochii lui despre ce este vorba. După ce a vizitat zona, primarul Radu Mazăre le-a spus constănţenilor că, până în toamnă, va investi un milion de euro în locuri de joacă, piaţă şi parcare. "Gata, m-am convins, o să vă fac aici şi piaţă, şi locuri de joacă şi parcare", a spus Mazăre, care s-a deplasat, apoi, la magazinul pensionarilor de pe Badea Cârţan pentru a-l inaugura. Oamenii l-au primit în ropote de aplauze.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108