REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Proiect FINALIZAT! PARC de RECREERE, la Ovidiu

Proiect FINALIZAT! PARC de RECREERE, la Ovidiu

Replica API 22 iunie 2020 | 00:13 8154

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a organizat duminică, 21 iunie, o conferință de presă cu ocazia inaugurării proiectului ”Zonă de relaxare și agrement în orașul Ovidiu”. Cu toate că inaugurarea acestui proiect trebuia să se facă chiar pe malul lacului, din cauza vremii nefavorabile aceasta s-a mutat în sala de conferințe a primăriei din Ovidiu. La această conferință a mai participat și Mihaela Costea, reprezentanta Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est dar și o parte din echipa care a dus la bun sfârșit acest proiect.

George Scupra: Toate proiectele noastre au fost duse cu bine la capăt

”Pașii au durat câțiva ani, însă construcția propriu zisă nu a durat decât un an, chiar puțin sub un an. Am pornit în 2016, în mai atunci când lansam parcul de pe malul lacului, și atunci prezentam o schiță a actualului proiect.

În 2018, în aprilie am obținut finanțarea și am semnat contractul de finanțare, în septembrie 2018 am semnat contractul cu constructorul, este vorba despre Grup Reyna Construct din Constanța.

Proiectul avea o finanțare de circa 6,5 milioane lei dar a fost adjucat cu 5 milioane lei.”

Punctul de atracție este grădina de nuferi

În legătură cu obiectivele care vor atrage vizitatorii, George Scupra a ținut să evidențieze grădina de nuferi: ”Punctul de atracție este grădina de nuferi. Au înflorit în primăvara acestui an. Sunt superbi, de diverse culori, alb gălbui, roz, roșu. Avem în acel bazin și pești exotici. Este de fapt apa naturală din lac, este de fapt o alveolă,

o prelungire a lacului în parc. Un alt punct de atracție este un zid de escaladă pentru cei mici, iar de-a lungul falezei, deasupra apei, sunt plase de relaxare pentru cei tineri.

Sistemul de iluminat este modern, există sistem de irigație și camere de luat vederi în tot parcul. Am luat decizia ca, pentru vara aceasta, să avem și pază umană permanentă pe tot sezonul”.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108