La Restaurantul Colonadelor, pastrama face casă bună cu must şi vin din partea casei
La Restaurantul Colonadelor, pastrama face casă bună cu must şi vin din partea casei
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestToamna îşi face de cap!
Toamna îşi face de cap!
Toamna vine cu veşti bune pentru gurmanzi. Complexul Colonadelor din Constanţa, situat pe strada Traian nr. 53, şi-a "reinventat" restaurantul: vă aşteaptă cu produse specifice sezonului, mâncare tradiţională, vin şi must. Într-o atmosferă destinsă, elegantă, restaurantul vă îmbie cu pastramă, ciolan cu fasole, cârnaţi, tochitură dobrogeană, pomana porcului şi nu numai!
La Restaurantul Colonadelor, toamna îşi face de cap! - este sloganul din acest sezon al cunoscutului local din municipiul Constanţa. Ba mai mult de atât, mustul şi vinul sunt din partea casei atunci când comandaţi pastramă. Localul are pastramă pentru toate gusturile - de oaie, de curcan, de pui, de gâscă şi de porc. O porţie de pastramă cu mămăliguţă este 25 de lei, pe care o puteţi "asorta" cu murături. Tot 25 de lei este şi porţia de iahnie de fasole cu cârnaţi afumaţi, dar şi cea de ciolan cu fasole. Cârnaţii de porc cu varză sunt 20 de lei porţia. Tot în meniul toamnei la Colonade şi-au făcut loc şi ardeii umpluţi (20 lei porţia), sărmăluţele cu mămăliguţă, pomana porcului, tochitura haiducească, cotletul de porc la grătar şi cartofi la grătar cu rozmarin, ciorba de burtă, supa de fasole cu costiţă afumată şi ceapă roşie (10 lei porţia), ciorba ţărănească de văcuţă. Poftă bună!
Telefon pentru rezervări şi comenzi: 0728.018.058
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News