REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

'La Taverna' din Eforie Nord, ÎNCHISĂ PE LOC de comisarii OPC! VIDEO

'La Taverna' din Eforie Nord, ÎNCHISĂ PE LOC de comisarii OPC! VIDEO

Replica API 18 august 2018 | 00:37 987

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a verificat, în cursul zilei de vineri, "La Taverna" (sau "La Băiescu") din Eforie Nord. Localul, situat în zona staţiei de microbuze din centrul oraşului, este compus din restaurant, patiserie şi loc pentru servit hamsii. Mizeria de nedescris şi faptul că nu se ştia exact unde sunt depozitate alimentele gătite ori când a avut loc curăţarea aparaturii pentru gătit a determinat OPC să dispună o măsură drastică! "La Taverna", care îi aparţine Nelu Băiescu, a fost închisă pe loc! În plus, a fost aplicată o amendă în valoare de 7.500 de lei.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat singurul loc unde de ani de zile ne bucuram e produse proaspete si adevarate ,romanesti . Asa e la noi unde mai e ceva traitional si de calitate trebuie sa desfintam sa se manince congelate pline de euri si e import .
0
3
Sa va ajute DUMNEZEU dupa inima si suflet . Noi muncim nu barfim . Stirea zilei. Romanii s-au hotarit sa lase birfa care nu hraneste si nu cladeste . Munca e solutia . Faceti ceva e care sa va bucurati ca sunteti utili si va ajuta sa folositi mintea pentru binele celorlalti .
0
2
Locatia Ardeleanca din Costinesti va spune ceva ? Mergeti in control sa vedeti mizeria si cum viata clientilor cum este pusa in pericol ! Daca va da voie primarul comunei si comandantul politiei sa le calcati pragul si sa-i deranjati !Va mai ganditi domnilor de la OPC.
0
0
Verificati daca nu cumva lacatul de pe dugheana nu mai e. Asa si cu locatia Berlin. Berlin a fost inchis anul trecut, de OPC, dar de fapt nu si-a incetat activitatea niciodata.
0
0
Taverna asta a lui Baescu este o infectie de cel putin 10 ani,la fel ca si Horia Constantinescu care este un infect si la fel ca si voi care comentati aici!..de Baescu si Horia!
3
2
Ce horica, nu au vrut sa-ti dea spaga si gata i-ai inchis?
4
2
Patronul un nesimtit ce nu s-a pomenit si prost si fudul jegos
13
2
Felicitari OPC pentru profesionalism,continuati cu curatenia in Promiscuitatea in care se aflaEforie Nord cea mai murdara si neingrijita statiune.
9
5
Mana dreapta a lui adrian nastase. Muie la toti parlamentari indiferent din ce partid sunt. Toti furati
8
1
De ce primesc autorizatie de functionare daca nu au toata bucataria in regula ? Ca sa fie amendati si inchisi mai tarziu Asa se face la noi Primul ia spaga ca sa dea autorizatia si apoi vine altul si sanctioneaza
9
1
Toata Eforia este in aceasta situatie Asa e daca toti neavenitii fac turism si alimentatie
12
3
in Romania daca nu le dai "dreptul" iti gaseste nod in papura. Acest Horia este bagat la OPC cu intentie si face pe Zoro, asa cum a facut si Piedone in Bucuresti, si sa ne mai miram daca o sa-l vedem pe Horia la viitoarele alegeri locale ca candidat la Primaria Constanta? cand se stie de mult ca Adrian Nastase de mult i-a promis sa-l inscauneze la Constanta.
12
5
Functioneaza din luna aprilie chiar nu a interesat pe nimeni pana acum condititiile ? Sa nu mai vorbim de evaziune fiscala!Trezirea organelor competente !Felicitari OPC.
12
2
eforiile sunt haznalele litoralului...nu stiu cine are curaj sa intre in catacombele alea
17
2
Domnule director ca turist te invit sa amendezi primaria si sa inchizi statiunea.Colcaie viermii pe strazi daramite in farfurii!Rusine celor responsabili.
22
0
Totusi nu avea viermi. Am auzit de un local care avea vierme in mancare . Vierme bio. Cum ziceam nu avea viermi
18
0
Bravo Horica, multa muie pesede si machidonilor bisnitari care vad cacareze in restaurantele lor.
21
6
Voi sinteti oameni ? Mizeria aia de galeata si mop se tine la baie asta in cazul ca aveti asa ceva , nu la bucatarie . Va jucati cu sanatatea omului , ii vindeti boli nu mincare . Felicitari d- le Horia taiati in carne vie !
25
4
Sunt viermi, iar horica zice ca e in regula... bagat in puscarie urgent acest horica, plodul abominabil al unor secaturi nomenclaturiste.
19
11
Alege orice local de fitze doresti din Constanta si o sa gasesti conditii mult mai jalnice ca aici.....probabil nu a vrut sa va dea spaga
19
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108