REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La un pas de TRAGEDIE pe o şosea din judeţul Constanţa: ŞOFERUL A FOST LĂSAT FĂRĂ PERMIS!

La un pas de TRAGEDIE pe o şosea din judeţul Constanţa: ŞOFERUL A FOST LĂSAT FĂRĂ PERMIS!

Replica API 25 mai 2018 | 00:00 276

Pe modelul Ungaria

Pe modelul Ungaria

Un şofer constănţean a pus în pericol atât viaţa lui, cât şi vieţilor celorlalţi participanţi la trafic, când a intrat într-o depăşire periculoasă, peste linia continuă, în rampă şi fiind la o clipă distanţă de o coliziune frontală cu autoturismul care venea din faţă! La scurt timp, în urma imaginilor difuzate de cotidianul „Replica”, oamenii legii de la malul mării s-au autosesizat, au identificat şi depistat şoferul, căruia i-au reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile!

„Mi-a stat inima când am văzut ce se întâmpla în faţa mea. Zilele trecute a fost accidentul din Ungaria, în care au murit nouă oameni, tot în urma unei depăşiri. Puţin a lipsit ca ceea ce s-a întâmplat pe şoseaua din Ungaria, să se repete în Constanţa!”, ne-a semnalat un cititor „Replica” de Constanţa, care a surprins, pe camera video de bord, modul cum şoferul unui Opel cu numere de Constanţa se angajează într-o depăşire periculoasă.

Din imaginile surprinse se poate vedea cum şoferul depăşeşte două autoturisme care se deplasau în coloană, regulamentar, pe pod, încălcând linia continuă, în rampă, ba mai mult, şi într-o situaţie foarte periculoasă, căci „la mustaţă” nu intră în coliziune frontală cu un alt autoturism care venea regulamentar, din faţă.

Evenimentul a avut loc pe 19 mai a.c., pe DN 39, la supratraversarea A4, în apropiere de Cumpăna. În urma imaginilor publicate de cotidianul „Replica” de Constanţa, poliţiştii de la Serviciul Rutieră Constanţa s-au autosesizat, demarând cercetări pentru identificarea conducătorului auto şi tragerea lui la răspundere. La scurt timp, conducătorul auto a fost sancţionat! Acesta a rămas pieton pe o perioadă de 30 de zile!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa, si? Daca te deranjeaza asta, inseamna a si tu esti tot un dobitoc, altfel nu aveai nimic impotriva
0
0
Corect ar fi sa povestiti si cum ati ptimit voi filmarea. Un sifon de jurnalist umbla cu camera pe masina si vaneaza dobitoci,dupa care sifoneaza la militie si la ziare de doi lei. Dobitocu a depasit , a ramas fara permis, poate se va invata minte. Poate ! Dar jurnalistul va sifona in continuare....
3
0
Soferul Opel-ului este un dobitoc la fel de mare ca si cei care pun titlurile astea!
1
0
amenzi maxime pentru acesti inconstienti la volan
8
0
in constanta PREA multi TREC PE ROSU . n-avem nevoie de bani ? bagati amenzi si nu mai stati ascunsi in masini prin parcuri sau strazi laturalnice
8
0
Mai ady,nu masina e de vina,ci soferul e idiot! Ce,nu vezi o gramada de idioti cu masini cu adevarat bune? Sau priveste pe strazi si vei vedea o mare de dobitoci ,de inculti cu telefoane de ultima generatie. Boul e bou indiferent de bunurile pe care le detine,ori de banii din cont. De multe ori sunt superdobitoci si multi din cei cu studii superioare,pentru ca in afara de partea ce tine strict de didactica nu au alta invatatura.
17
2
IAR PROSTAN CU OPEL???
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108