REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

La Universitatea Ovidius Constanța, banul public se împarte în familia Vancea... frățește! Video

La Universitatea Ovidius Constanța, banul public se împarte în familia Vancea... frățește! Video

Mirela PASCAL 9 martie 2024 | 00:00 17374

La Universitatea Ovidius Constanța se lucrează ca într-o familie, la propriu, întrucât sub aripa rectorului Marcel Iliescu și a șefei Senatului, Diane Vancea au ajuns sa mănânce o pâine tot felul de rubedenii, de la soții, soți, verișoare, până la fii sau fiice. Nu mai este o noutate că numele Dianei Vancea este asociat cu cel al rectorului Marcel Iliescu, despre care se știe că, împreună cu Alexandru Bobe, formează trio-ul de excepție din Universitatea Ovidius. Gașca & CO ar putea fi destructurată, dacă Marcel Iliescu nu va mai fi ales rector, urmând ca, în scurt timp, să aibă loc alegerile. Ca să înțelegeți mai bine cum funcționează lucrurile în instituția de învățământ superior de la malul mării vă aducem în atenție o situație interesantă. Puțini știu, însă, că din aceeași gașcă face parte și... fiica Dianei Vancea, Amalia Teodora, care este asistent universitar la Facultatea de Medicină, cu normă de 16 ore. Cum a ajuns la dreapta mamei, nu știm, pentru că nu sunt informații pe site-ul universității, putem, doar să deducem. Teodora Amalia Vancea lucrează ca medic fizioterapeut... unde credeți? La clinica soției lui Marcel Iliescu, respectiv Mădălina Iliescu, de care este divorțat de formă, cu toate că stă cu ea în aceeași casă, și ea cadru didactic la Ovidius. În afară de asta, fiica lui Vancea mai activează și în Spitalul Județean Constanța, dar și în alte clinici private. Cu o activitate atât de stufoasă, ne întrebăm care este secretul succesului! Cum reușește fiica lui Vancea să fie și profesor universitar și medic cu activitatea în mai multe unități medicale?

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video Amalia Vancea, fiica Dianei Vancea

La Universitatea Ovidius Constanța, banul public se împarte în familie, frăţeşte. Instituția de învățământ superior este parazitată de prieteni și rubedenii ale rectorului Marcel Iliescu și apropiaților lui, iar cel mai bun și recent exemplu este al familiei Vancea, a cărei fiică a fost unsă cu funcția de asistent universitar la Facultatea de Medicină.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video Diane Vancea

Pe site-ul universității, numele Amaliei Teodora Vancea, fiica Dianei Vancea, nu apare, însă, cum veștile proaste circulă repede prin oraș, așa am aflat și noi că mezina s-a alăturat tabloului de familie încă din anul 2022. Universitatea nu ne-a confirmat informația, în sensul că numele lui Vancea nu apare pe site-ul universității, probabil angajatorii au vrut s-o țină la secret.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video

Mezina a ajuns în universitate anul trecut

Pentru ca Amalia Vancea să ajungă asistent universitar, Universitatea a scos la concurs mai multe posturi de asistent universitar pe perioadă determinată, în semestrul I al anului universitar 2022-2023. Printre care și postul de asistent universitar, pentru disciplinele: Electroterapie; Masoterapie și tehnici complementare.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video fișa postului

Video:

Concursul a avut loc în luna ianuarie a anului trecut, pe care Amalia Vancea l-a trecut... nu știm dacă cu brio, pentru că nota e ținută la secret sau poate foarte bine ascunsă.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video

 

Amalia Vancea, plătită de soția rectorului Marcel Iliescu

Amalia Vancea este medic specialist în medicină fizică și de reabilitare și, pe lângă statutul de asistent universitar la Universitatea Ovidius, activează ca medic și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, la Juventa REhub  și... Fizioclinic.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video clinica soției lui Marcel Iliescu

Nu vă spune nimic numele? Ei bine, clinica este deținută de nimeni alta decât Mădălina Iliescu, soția, lui Marcel Iliescu, rectorul de la Ovidius, de care acesta a divorțat de formă și cu care stă în aceeași casă.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video Marcel Iliescu

Dacă în decembrie 2021 era expert în învățământ, iată că, începând cu anul 2022, Mădălina Iliescu este cercetător științific. A apărut în declarațiile de avere ale rectorului de la Ovidius până în 2016. Atunci, soţia lui Iliescu nu mai era soţie, rubrica fiind goală.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video Mădălina Iliescu

Ori au divorțat ”fictiv” ori, cu bună știință, nu și-a mai trecut consoarta în declarația de avere, conștientizând, probabil, că a încălcat legea incompatibilității. Și nici în celelalte declaraţii de avere care au urmat până astăzi Mădălina Iliescu nu mai apare.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video Amalia Vancea apare pe site-ul clinicii lui Iliescu

Amalia Vancea, asociată cu un fiu de fost ministru... și fost viceprimar al Constanței

În urmă cu vreo doi ani, Andrei Nemirschi, fiul fostului ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, a pus bazele unei firme ce se ocupă de asistența medicală specializată. Soarta nu a fost blândă cu Nemirschi căci, după nici doi ani de funcționare, a decis să închidă societatea și să o radieze din Registrul Comerțului din cauza nerealizării obiectului de activitate. În firmă, Nemirschi era asociat cu Teodora Amalia Vancea.

La Universitatea Ovidius Constanta, banul public se imparte in familia Vancea... frateste! Video Andrei Nemirschi

Mama Vancea, fericita posesoare a unei lefe de peste 200.000 de lei pe an, salariul fiicei e ținut la secret

Am încercat să aflăm care este salariul Amaliei Vancea pe care-l încasează de la Universitatea Ovidius, însă aceasta nu apare pe site-ul instituției, așa cum am precizat și mai sus, și nici declarația de avere nu există. Acestea fiind spuse, nu e greu de înțeles cum reușește rectorul Marcel Iliescu să atragă mediul academic de partea sa și, implicit, numărul de voturi necesar pentru a-și menține poziția de conducere. Cât despre... când lucrează la Spitalul Județean, când la UOC, când la clinicile private și când la UMF "Carol Davila" Bucureşti, unde-și face studiile postuniversitare, în numerele viitoare.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salut,nu te supara , diplome de bacalaureat de absolvire Liceu se dau la bodega Zodiac ? Multumesc
22
2
Asta mica e pornostar. Are filme pe pornhub.
23
1
Ce rușine, ce rușine, ce rușine....sa nu ai rusine! Puteți sa va faceți ce vreți voi și ce visați, de la academicieni la doctori honoris causa peste tot în lume. Azi se cumpara orice. Dar demnitatea, valoarea și respectul oamenilor nu le veți avea niciodată!
36
1
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!!
23
14
Multe icre pe la doamna diane .
41
0
un prorector se da ca este cu serviciile,stie mai toata universitatea
36
1
Studii ? Nota mare ? Cine a dat notele ? Pe ce criterii ? Durere lombară și reparăm clavicula stanga ? Asta este nivelul !
39
0
Asa ati ajuns? Sa va dați commenturi în familie?? Nepoata-sa este tot Romanescu....tot asa a devenit si ea foarte valoroasă. Ce vorbești, frate? Mafie ca "ma figlia"...siciliana.
35
1
tot 1500 lei e trecerea unui examen la medicina?institutiile statului stiu asta?
37
2
Amalia, a fost o eleva care a invatat foarte bine, a facut studiile la Facultatea de Medicina in Bucuresti, a luat rezidentiatul cu nota mare si merita tot ce are. Este un om deosebit de educat, respectuos si bine pregatit profesional.
8
42
Pe t******s Stanciu, odrasla Gabriei stanciu, prorector al uoc, cine l-a angajat în 2012?nu cumva bugs Bunny The lover ?stătea toată ziua la curul lui sa-i facă poze. Nu va este rușine?vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii. e***e rector, Stanciu prorector ! Va vrem înapoi, cercetați penal.
10
35
A zis anul trecut Grindeanu ca avem un oras complet mafiotizat, apogeul mafiei fiind in institutii publice gen Universitatea Ovidius, Arhiepiscopia Tomisului, politie, justitie etc. E cancer generalizat si n-are nimeni curaj sa taie in carne vie si sa reconstruasca eventual de la zero institutii normale, cu oameni ok, din alte parti. Constanta e o cauza pierduta, pe orice palier, sanatate, educatie, justitie, servicii publice, investitii straine, urbanism civilizat, corporatii, cladiri moderne de birouri etc. Adica ce vedem deja la celalalte orase mari din tara. O tiganie ...
49
0
aici e simplu tare ,institutiile,dar care ,ca ele sunt licitate ,de mult.
33
0
Păcat. Nu de aceiași părere ar fi și dl prof. dr Dumitrașcu Gheorghe, cel care a făcut ceva pentru aceasta universitate.Dna Andronescu este direct răspunzătoare pentru acest declic a l învățământului romanesc. A desființat tot ce însemna învățământ prin înființarea școlilor particulare, adică a luării licențelor între doua stații de autobuz. Toate, fără excepție, sunt analfabete. Unde sunt școlile profesionale? O întreb, și mi permit pentru ca una era sa concurezi 19 pe loc și alta sa cumperi diplome,este mulțumită și nu ii este jenă sa facă turul televiziunilor? Toți analfabeții, agramații sunt doctori în științe fără a publica ceva în viata lor. Trist
43
1
Au facut ce au facut lectori si decani de la Ovidius ca pana la urma au reushit antiperformantza de a clasa universitatea asta pe ultimul loc in topul universitatzilor din Romania.
43
2
Una din cele mai de ccat universitati din Romania.
51
1
Când va gândiți câți medici țineri de excepție, școliți în Cta, apoi în Europa, in clinici mari, s-au întors și nimeni nu le oferă o șansă la catedra sa formeze alti tineri, cu tot ce au învățat ei peste tot în lume. Zeci de medici talentați, muncitori si extrem de serioși, stau pe lângă universitate, în timp ce copiii mafiei parentale, le asigura un loc călduț, fără jena ca cei foarte buni sunt eliminați din start. Arza-v-ar focul de nenorociți și mizerabili, asa sa va ajute Dumnezeu, cât sunteți voi de corecți și profesioniști!
48
1
Amalia Vancea este optima pentru actriță porno....
81
1
La fel cum a ajuns și fata ei mare medic . Mult stat în genunchi
56
1
Cum a ajuns Diane Vancea acolo? La un moment dat era sefa prin port. Doamne, ce s-au mai jucat baiatii cu ea!
51
3
Pai sa-mi s**a p parintii care si-au educat si promovat copiii pe banii furati de la noi toti, da? Pe cine sa lasam in pace? Retardule!
41
2
Asa va dați toți smecheri, turnatorilor. De ce nu mergeți la DNA. Pana acum ii lua dar mâncați k*t.
22
15
Excelenta universitate, aici am invatat sa fiu p***t, am reusit, multumesc Ovidius!
32
1
De ce nu aveti sange sa scrieti la d..n...a asa mai scapam de toti cor..up..t..ii care sunt ca o pecingina este peste tot
38
5
Ce se intampla acum in Univ. Ovidius, este clar ca aceasra nu mai este UNIVERSITATE!! Fabrica de diplome , de bani, de interese s.a.....Trebuie cat mai repede desfintata! Clar este nula!!
53
3
In unanimitate ca inainte de 89, Vancea a fost realeasa presedinte senat uoc. A tras sfori la greu in politica acum in invatamant. Fiica ei a dat admitere la uoc și apoi transfer la UMF Bucuresti sa dea bine la CV.
57
0
Daca actul educational ar fi ok, daca s-ar face scoala ca lumea, daca toate investitiile care se fac, ar fi in folosul studentilor, nu ar fi asa o mare problema ca sunt rude, familii, soti , sotii , locotenenti si colonei angajati in aceste universitati (UOC UMC) Din pacate , cu mici mici exceptii , calitatea actului educational este jalnica. Asta este trist , asta este din pacate trecut cu vederea si se vede in final in momentul in care ai nevoie saa angajezi dintre acesti absolventi. Toata lumea stie asta, dar ce conteaza este ca scoala sa dea bine la evaluarea de catre ..forul superior ......!!
55
0
lăsați copii tuturor în treaba lor. nu sunt vinovați cu nimic. nu există părinte cu mintea întreagă care să nu vrea un viitor mai bun pentru copilul său. orice comentariu vizavi de copii este de prisos.
15
45
Va dați seama ce concurs a avut organizat fatura asta la postul de asistent universitar? Plin de puncte de sustinere. Ca și ma-sa la gradația de merit...care avea... Hahahahahahaha!!!vreun milion de puncte făcute și apreciate de ceilalți prorectori. Nu v-ar fi rusine, nesimțiților!! Jos mafia, jos nepotismul și jos fărădelegea!
58
1
Sigur nu este așa cum spui . Probabil ești o prietenă ceva sau poate chiar faci parte și și gașca veselă . Mulțumim ! Nu ne interesează părerea ta !
51
5
de competente sau incompetente problema e ca se cheltuie sume multe prea mari de bani din banii publici la universitati din toata tara; suntem totusi o tara subdezvoltata cu cei mai multi saraci din ue conform statisticilor oficiale ue si e furt ordinar sa platesti cu sume astronomice cadrele universitare oricat de competente ar fi veniturile ar trebui sa fie la nivelul tarii asa cum e in alte tari cadrele universitare sunt inca o clasa de speciali intre altele ca si cei din justitie, sinecuri de stat, etc tara condusa de hoti in favoarea hotilor
49
3
Am fost tratata de doamna Amalia Vancea si tin sa spun ca este un medic exceptional si dedicat meseriei. Dupa ce am fost la tot felul de medici cu mare renume in Constanta, dansa a fost singura care mi-a dat tratamentul potrivit.
8
60
pe vremea cand era la consiliul judetean sustinuta de Dutu si facea politica la taranisti Diane Vancea se facea de ras toata ziua, nu scapa nicio ocazie!
63
2
Mari doctori . Nu am auzit de ei . Nu i-am găsit nici în pagini aurii ! Doamna diane , ce realizări are ? Fata dânsei ce știe să facă ?
60
3
Mai săpați și pe la Stomatologie, famiglia Caraiane- Raftu,dacă mai vreți incompatibilități. Că de impostură...ce să mai vb.
65
2
Din pacate tot invatamantul romanesc este cuprins de acest flagel ``banul public se împarte în familie, frăţeşte. Instituția de învățământ superior este parazitată de prieteni și rubedenii``. La Universitatea Maritima este identic. Sa luam de exemplu familia Arsenie. Paul Arsenie sef de departament si a adus fetita a*****a Jenaru la universitate si chiar in prima faza a angajat la el in departament. Cind si a dat seama ca e conflict de interese a mutat o in alt departament- .Fetita tatalui este absolventa de stiinte economic si al UMC-ului la IFR. Si ce materie credeti ca p***a - Pregatire marinareasca. Vadati seama dragi cititori pe cite vapoare a urcat fetita tatalui. si la citiva ani de angajare aprox 3 a facuto si conferentiar. Asa ca Universitatea Ovidius nu este un caz singlar.
53
1
Aici nu este vorba de atacat copiii prin orgolii, ci de faptul ca mafia se extinde la a doua si a treia generație de "mari valori intelectuale "; cine a fost tatal lu Vancea in UOC si ce rude de sange au promovat peste noapte, sus în varful greu de urcat pentru niste specialisti serioși. Nu o mai trageți cu orgoliile ca aici mafia a căpătat puteți și rețele de neimaginat. Vreți articole științifice? Bine! Sa ajungă la r*****a texte de teze de doctorat furate integral din lucrări publicate, ca să vadă tot prostul cum se ajunge la aceasta universitate, profesor și decan. Pe cai!
59
1
Câți tineri valoroși sunt pe dinafara acestor locuri de munca, la universitate, spital sau clinici private. Nu pupa!! Banul mafiei lucrează doar pentru ca e câștigat usor, pe posturi călduțe, ba pe la Bucuresti(mai facem noi vreun șef honoris causa!)și asa ajung copiii lor sa ne conducă pe copiii noștri, educați, instruiți...dar sa plece din tara, ca aici e clanul vancea și restul. Asta ne așteaptă, dacă nu se desființează rețeaua mafiota mai repede. Faceți front comun împotriva mafiei, ca mâine va vor trata copiii lor făcuți șefi cu buletinul.
57
1
Și în învățământul preuniversitar este aceiași practică! Banii se împart între ei !
54
0
. Interesantă este specialitatea la medicină . Și ea și doamna Iliescu au aceiași specialitate . Să vedem de unde și locul de muncă
62
1
nimic spectaculos din pincateriile anunțate. venitul oficial e venit oficial. cert e că trebuie schimbată garnitura de generații îmbătrânite.
56
6
Cind va spun eu ca la UOC este o HAZNA, urit mirositoare ,nu ma credeti !Mai era un plagiator pe numele lui Chis 'timus V , care lucra pe la OIL Terminal , facea pe profesoul pe acolo,lua bani de la poastliceala asta si de la locul unde lucra IN ACELASI TIMP l ati dat afara ?Huo p******a!
83
4
Imi pare rau, dle profesor e***e! Ați fi fost un rector excelent, dacă azi nu s-ar afla la butoane toți cei pe care i-ati făcut conferențiari și profesori, pe 3 nasturi și un capuccino. Acum ei au schimbat majoritar componenta facultăților și si-au adus oamenii lor, de regula, amatori. Pana nu pleaca cu șuturi în fund si ultimii profesioniști, nu se lasă. Asa sunt susținuți pe funcții și bani multi. Ei votează Carta, regulamente și alte piedici, ca nimeni, niciodată aa nu mai aibă tupeul sa ceara libertatea de exprimare, profesionalism, dotări moderne, condiții bune pentru studenți. Ei fac bani și asta e singurul lor scop. Cine ii incurca....valea! Jos cu pălăria ca r*****a devine ziar de atitudine, dar pentru cei din UOC care muncesc real și au valoare competitiva, e dezastru. O astfel de institutie ar trebui fie desființată, fie lipita prin subordonare unei scoli adevărate. Dar aici....banul decide!
67
4
În afara de faptul ca e buna de S.ula ,Amalia e paralela cu tot ,fata lu mama.ce naște din pisica tot ...ce prinde , suge Asa mama asa fiica ,halal sa ne fie ,cu Tomberonul vostru UOC
91
4
La Zodiac ,mi am luat licență, la acest restaurant mi am luat masterul,tot aici am plagiat doctoratul,o vreau pe Cori Barbu ,rect -or ! Pute tare situația în tot orașul! Rusine sa va fie escrocilor !
83
3
Pai e plin de imcompatibilitati cu legea la Ovidius. La matematica, este un profesori care traieste cu o studenta de-a lui, colega noastra la master. Domnul profesor ….analizeaza… la examen prestatiile domnisoarei. Cand nu “analizeza” el, intervine la colegii lui si le spune cat e de buna! Cum pot studentii sa concureze cu asa ceva? O bursa de merit la matematica se da pentru astfel de merite!
53
2
Vedeti ca mai lipsesc vreo 150 de cadre didactice de pe site. Cred ca sunt toti rude cu Vancea.
45
3
Daca si voi profesorii si doctorii ciorditi ce sa mai zicem de restul...Anarhie totala ciordeste fiecare cat poate. Politia vinde droguri, vamesii corupti. Dati drumul la pistoale macar sa ne facm dreptate.
57
1
Haaahaaaaaahhhaa in sfarsit cineva a facut lumina
72
3
Să mă cac la poarta universității Și a lu Marcelică
61
9
S au dat dracu si astia. Mare mi e mirarea pe unde o sa cerseasca loc de munca dupa alegeri… sper sa fie cu noroc pentru altii..ca de Iliescu suntem sătui
49
4
Jeguri de oameni
62
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212