REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

La Universitatea OVIDIUS nici RECLAMA NU e SERIOASĂ!

La Universitatea OVIDIUS nici RECLAMA NU e SERIOASĂ!

Replica API 9 iulie 2020 | 11:14 2692

Prinși în vâltoarea în care se învârte aura instituției (aici fiind vorba de Universitatea Ovidius Constanța) reprezentanții UOC au început să se încurce în termeni. Prin urmare, oferă servicii care te pregătesc pentru… burlăcie. ”Universitate multidisciplinară cu numeroase curriculare care acoperă toate cele trei niveluri: burlac, master și doctorat!”, sună campania de promovare a universității. Pentru că, nu-i așa? Licența și burlăcia este totuna. Însă, când vine vorba de clasament și coada vacii, tot ei se urzică!

Oferta educațională a Universității Ovidius Constanța nu mai prezintă interesul viitorilor studenți, care preferă să ocolească instituția din Constanța, în favoarea altor instituții de învățământ superior din București, ori din celelalte mari orașe din țară. Așa se face că una dintre acțiunile importante ale Universității Ovidius, în prezent, o constituie campania de promovare a ofertei de studii la ciclurile licenţă, masterat şi doctorat a instituţiei de învăţământ.

Campania, ce se adresează atât studenților români,cât și străini, sună așa: ”Alege Universitatea ′′Ovidius ′′ din Constanța - universitate multidisciplinară cu numeroase curriculare care acoperă toate cele trei niveluri: burlac, master și doctorat!”. Suntem curioși care este oferta educațională pentru acest nivel și cine sunt cadrele specializate!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mariana te-a tepuit cu meditatiile si acum iti versi frustrarile pe aici
13
0
Epure vezi sa nu faci vreo semipareza ca ti-ai luat adio de la invatamant. Meseria ta de baza este de alba-neagra in mamaia.
10
11
Inchide ti haznaua UOC , pute in tot orasul Constanta
10
12
Ar fi un articol frumos daca v-ati interesa cum s-a desfasurat examenul de licenta la Drept, eventual sa gasiti si ceva inregistrari video de la prima proba. Decanul si-a batut joc de toti!
10
14
pt observator impartial pai lamureste-ne tu, cum se traduce in engleza "studii de licenta"!!! dar bine ca esti impartial...
11
9
Postacilor, de fapt celor platiti de universitate, masteratul si doctoratul se traduce bine, licenta NU. Mai bine spuneti ca sunt sub 10,000 de studenti tinand cond de promovarea impecabila si managementul performant.
9
9
Propun sa ne invete replica si autorul articolului cum s-ar traduce studii de licenta in limba engleza, altfel decat bachelor degree... Este inadmisibil sa publicati un asemenea articol
15
10
Dobitocii au tradus mot-a-mot "bachelor" cu burlac, in loc de licentiat
16
6
Postarea era in engleza si se adresa studentilor straini: cuvantul Bachelor nu inseamna doar burlac, ci si licentiat, atunci cand e folosit in context educational. Halal articol, pornit de la o traducere mecanica facuta de Facebook! E foame mare dupa materiale cu care sa se loveasca in Ovidius!
19
9
Ce ''corecti'' sunteti voi ca ati pus si ciorile alea sa stea la poza!
9
7
vad ca mai mult straini apar in poza lor...deci nu ma mira nimic
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108