REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lady Gaga a făcut striptease la Met Gala 2019

Lady Gaga a făcut striptease la Met Gala 2019

Replica API 8 mai 2019 | 00:00 424

Lady Gaga

Lady Gaga (33 de ani) nu este o novice atunci când vine vorba de a șoca pe covorul roșu al celor mai importante evenimente ale anului. Artista a confirmat din nou acest lucru la Met Gala 2019, care a avut loc luni (6 mai), la Metropolitan Museum of Art din New York (S.U.A).

Lady Gaga a avut un „număr” dramatic pe covorul roz de la Met Gala 2019. Celebra cântăreață și-a făcut apariția la Met Gala 2019 într-o rochie voluminoasă, de culoare fuchsia, creată de prietenul ei foarte bun, designerul Brandon Maxwell. Gaga a fost printre primii invitați care au sosit la eveniment, aceasta asumându-și rolul de gazdă Met Gala, alături de Harry Styles, Alessandro Michele, Serena Willams și Anna Wintour, potrivit Time.

Cele mai multe vedete nu au vrut să iasă în zona lor de confornt pentru tema din acest an de la Met Gala - „Camp: Notes on Fashion”, dar nu este cazul extravagantei artiste. Lady Gaga a folosit covorul roz drept scenă și le-a oferit celor prezenți un adevărat spectacol. În doar câteva minute după ce a pășit pe covorul roz de la Met Gala 2019, diva și-a dat jos rochia voluminoasă, ajutată de designerul Brandon Maxwell, pentru a dezvălui o a doua ținută. Lady Gaga a rămas într-o rochie retro corsetată, de culoare neagră, pe care a accesorizat-o cu un colier orbitor și o umbrelă neagră. Gaga s-a și rujat în fața camerelor de fotografiat.

Artista a venit însoțită de cinci dansatori, makeup artistul ei, dar și de fotograful personal. Prestația divei nu s-a oprit aici! Ar trebui să ținem cont, totuși, că artista a venit odată îmbrăcată într-o rochie făcută în întregime din carne, iar la o decernare de premii a venit cărată într-un ou. Dacă existat vreodată o noapte făcută special pentru ca Lady Gaga să strălucească, este vorba de Met Gala 2019.

Cântăreața a renunțat din nou la rochia neagră, pentru a le arăta tuturor că pe dedesupt mai avea o ținută elegantă, de culoare roz aprins, la care Gaga a adăugat o pereche de ochelari de soare supradimensionați semnați de Linda Farrow și un un telefon moil retro.

Lady Gaga a lăsat ce e mai bun pentru sfârșit. Ajutată de staff-ul ei, diva a renunțat și la ultima rochie și a rămas doar în lenjerie intimă. Îmbrăcată într-un dres strălucitor, la care a accesorizat o pereche de cizme extrem de înalte, diva s-a tolănit pe scările de la Met Gala și a copleșit publicul cu mișcări provocatoare.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine, este o femeie care are ce sa arate !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108