REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina și a rupt logodna cu iubitul tinerel

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina și a rupt logodna cu iubitul tinerel

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:00 2353

Larisa Drăgulescu și Ovidiu Mihai

foto: arhivă personală

Larisa Drăgulescu (35 de ani) trece prin momente grele după ce a pierdut o sarcină și pus capăt logodnei cu fotbalistul Ovidiu Mihai (23 de ani). Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a dat chiar ea veștile triste pe pagina personală de Facebook și a cerut discreție, pentru a se putea reface, alături de cei doi copii din mariajul cu marele gimnast.

”Astăzi, 13 septembrie 2019, și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal, ca de fiecare dată, nedorind să las false impresii”, a scris Larisa Drăgulescu pe pagina personală de Facebook.

După ani de zile în care s-a certat cu fostul soț, Larisa părea să-și fi găsit în sfârșit fericirea în brațele lui Ovidiu Mihai, atacant la CSM Râmnicu Vâlcea. Cei doi și-a anunțat, emoționați, logodna pe rețelele sociale la începutul anului trecut. Cel mai mportant pentru Larisa era faptul că Ovidiu se înțelegea bine cu cei doi copii ai ei din căsnicia cu Marian Drăgulescu, Beatrice (14 ani) și Richard (12 ani). Diferența mare de vârstă dintre cei doi nu părea să-i încurce deloc pe îndrăgodtiți.

Din păcate, logodna nu a fost urmată, așa cum cu siguranță și-ar fi dorit Larisa, de o nuntă, iar tristețea despărțirii este dublată acum de pierderea unei sarcini.

După ce au divorţat în 2008, Marian şi Larisa Drăgulescu au ţinut-o numai în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Larisa draga, ai cam sarit calul ! Linistete-te odata !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108