REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Laurette, oprită de 3 echipaje de poliție și AMENDATĂ: "Am și uitat că suntem în pandemie"

Laurette, oprită de 3 echipaje de poliție și AMENDATĂ: "Am și uitat că suntem în pandemie"

Replica API 22 octombrie 2021 | 20:39 4003

Face ce face și intră iar în vizorul Poliției! Nici bine nu s-au stins ecourile scandalului din Centrul Vechi, când Laurette a reclamat că fost agresată într-o cameră de hotel, că Poliția e din nou pe urmele ei! A încasat o amendă de toată frumusețea, după ce a fost prinsă în neregulă la volan.

Laurette

Laurette Attindehou s-a făcut mai nou femeie de afaceri. Și-a făcut salon de masaj și stă până târziu în noapte la sediu, să supervizeze afacerea. Zilele trecute, Laurette a ieșit noaptea pe stradă, la volanul mașinii sale, și a fost oprită în trafic de nu mai puțin de trei echipaje de Poliție, care au împânzit Bucureștiul de când cu noile restricții.

Laurette: "Nu mai știu nici pe ce lume trăiesc"

Vedeta s-a speriat teribil și a crezut că va fi amendată pentru că a ieșit noaptea fără declarație la ea, nefiind nici vaccinată. ”Era razie în București! Era plin de Poliție și m-au oprit de trei ori, nu o dată! M-au oprit o dată pe Calea Floreasca, a fost ok băiatul ăla. După care mai m-au oprit o dată la Pipera și încă o dată la mine aici, în Tunari. Mi-au dat avertisment și amendă 290 de lei pentru nepurtarea centurii de siguranță. Mi-au cerut și declarația de noapte, dar nu am avut-o la mine. Sincer îți spun, eu am și uitat că suntem în pandemie. Am fost să-i cumpăr Selenei niște medicamente și mâncare la cățel. De când mi-am deschis salonul, am uitat total de pandemie. Chiar i-am zis și polițistului. Nu mai știu nici pe ce lume trăiesc”, a declarat Laurette, scrie Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde este vedeta?ca asta stim ce e...
0
1
N-o mai controlati in trafic controlati-o la salon ca e de puscarie face masaj interior-exterior se implica personal
0
2
Cine e coarda asta elastica?
5
0
maimuta are silicon si in creier!
7
0
Salon de masaj? Pai e de mirare ca mai poate sa iasa.
3
1
cati copii cruzi o fi inghitit asta
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108