REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Leonard Tănase

Leonard Tănase

Replica API 12 martie 2020 | 00:27 1752

Chiar ne întrebam când avea să devină coronavirusul arma politicienilor! Leonard Tănase, de la Mangalia, a dat startul, băgând frica în mangalioți prin răspândirea zvonului potrivit căruia primarul ar fi fost în Italia și a ținut totul secret. O fi fost omul, dar...să ţină secret?!

Păi, așa, Leonard mamă?! Fără să verifici informația, din surse sigure, lansezi astfel de săgeți pentru a crea isteria și indignarea cetățenilor? Se joacă cu focul și s-ar putea să se cam ardă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar ce l-a turnat Leo pe Botoxat ca a mintit si s-a si dus in Italia pe bani publici. Cica a fost la o intalnire cu primari la care nu a fost de fapt!!! Ca era la clinica sa se faca model. Ce prostan
3
0
Pitiponcu asta de Radu Cristian, in loc sa faca treaba in Mangalia, se plimba prin Italia impreuna cu viceprimarul Angelescu si amantele lor! Este preocupat de operarii estetice sa isi imbunatateasca imaginea, precum o prostituata de lux! Radule, mars acasa la Constanta! Lasa-ne orasul in pace!
4
1
Cred ca l-a scuipat pe Chitac da ala macar are bun simt si s-a izolat nu ca modelino asta de la Mangalia
6
0
O fi Tanase tap da la cum il fute pe Radu nu cred ca e castrat
11
0
Raduleee nu mai cheltui banii pe Replica, tine-i pentru operatii
12
2
Colgiule, Radule, vezi ca se ia coronavirus si de la pupat in cur. Cati bani ati fura voi tot nu va scapa
10
2
Replica, nu puneti si o poza noua cu Radu Cristian? Sa vedem cum i-a iesit botoxul? Poate a meritat riscul. Cher de Romania.
11
2
s-a dus si la sedinte la PNL. Asta o fi omul lui Fagadau infiltrat la PNL. Doamne ce timpit
10
2
Toata Italia e in criza cu coronavirus si cretinul se duce in Italia sa se botoxeze. Dupa aia mai si pupa 1000 de babe. Tara arde si baba se piaptana.
13
2
A inceput campania electorala,din pacate si in acest an avem parte de o campanie electorala murdara,mincinoasa si sub nivelul uman.Aceasta gasca in frunte cu Moroianu,continuand cu Tanase,Ozzy,Foleanu,Iorgus,s-au unit si vor sa puna mana pe ce a mai ramas in Mangalia,ce a ramas dupa ce mentorul lor Iorgus a parcelat si si-a insusit mai mult de jumatate din Mangalia si statiuni,ce tupeu de borfasi,ce derbedei!
3
12
Acest tap castrat se ocupa numai cu dezinformari,minciuni si propaganda ieftina ca el.Asa vrea el sa castige electorat,saracul,suntem in postul Pastelui si in loc sa fim mai buni si mai,mai smeriti,noi suntem rai,maincinuosi si dusmanosi...
4
13
Radu Cristian a confirmat ca s-a intors din Italia pe data de 23 februarie. La respectiva data Italia inregistrase morti de coronavirus. Credeti ca de acest virus se moare in cateva zile de la infectare? Moartea intervine la 3-4 saptamani de cand ai fost infectat, exista persoane care nu au simptome der sunt purtatori ai virusului! Nu e de gluma cu asa ceva, primarul rebuia sa se izoleze doua saptamani si sa isi faca teste din care sa rezulte daca e infectat! Nu mai glumiti cu lucruri serioase!
13
1
Bai prostilor de la replica inainte sa scrieti verificati la politia de frontiera Otopeni aeroport daca acum 2 saptamani dl primar Cristian radu nu a fost in vizita oficiala in Italia in zona Florenta ce se afla sub carantina? Apoi la plecare a decolat de la Bologna ...avem informatia fix din primarie...verificati si apoi scrieti!!!mincinosul de radu trebuia sa stea in izolare 14 zile...amendati conform legii intreaga suita regala...30-40.000 lei de caciula si dosar penal...asta merita!!!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108