REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Let’s party! Ionuţ Budi ia în calcul să candideze la Primăria Constanţa

Let’s party! Ionuţ Budi ia în calcul să candideze la Primăria Constanţa

Replica API 23 februarie 2016 | 00:03 598

Vă vine să credeţi? Cică e „cotat” în sondaje

Vă vine să credeţi? Cică e „cotat” în sondaje

Ionuţ Budi

Ionuţ Budi, fratele Taniei Budi, se gândeşte să candideze la Primăria Constanţa! Nu se va alătura niciunui partid, va merge la luptă independent, asta în cazul în care se va hotărî. „Mai am timp“, spune Ionuţ Budi.

„Este puţin prematur să vorbesc despre asta. Chiar dacă voi candida, nu o voi face din partea nici unui partid, ci voi fi candidat independent. M-am gândit să candidez, am mai mulţi susţinători care tot îmi spun că există nişte sondaje de opinie. Unul dintre sondaje spune că 54,2 din cetăţenii cu drept de vot nu vor să mai voteze cu nici o interfaţă politică. S-au săturat de ceea ce înseamnă promisiunile partidelor şi nerealizarea lor, s-au săturat de ceea ce se întâmplă cu toate partidele politice, cu DNA, cu dosarele penale. Vor ceva nou, cu forţe, care să facă ceva pentru oraş”, a declarat Ionuţ Budi. „N-am luat o decizie finală, mai am timp să mă gândesc. Sunt la faza de discuţii cu diverşi oameni, cu mintea sănătoasă, să-mi formez o echipă“, a conchis Budi. De ce vrea Ionuţ Budi la Primăria Constanţa? „Principalul motiv pentru care candidez, dacă mă voi hotărî, este focul care arde mocnit de ani şi ani, în Constanţa. Constanţa nu mai este oraşul care a fost, perla ţării, era în top cu mulţi ani în urmă. De ce Constanţa trebuie să rămână în urmă faţă de alte oraşe? Trebuie făcut ceva. Mi se pare că Mamaia, Constanţa, au luat-o pe un drum greşit. Acesta este singurul lucru care mă motivează să candidez“, a conchis Budi.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108