REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Lia Olguţa Vasilescu, atacuri în rafală la adresa lui Klaus Iohannis

Lia Olguţa Vasilescu, atacuri în rafală la adresa lui Klaus Iohannis

Replica API 4 aprilie 2018 | 00:29 570

Discuţia dintre Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă şi Lia Olguţa Vasilescu a stârnit un adevărat scandal. Şeful statului le-a chemat pe cele două la Palatul Cotroceni pentru discuţii, apoi a dat un comunicat de presă prin care a desfiinţat pur şi simplu politicile Guvernului, conform stiripesurse.ro.

Lia Olguţa Vasilescu iese la rampă şi îl face praf pe Iohannis.

"A fost o discuţie, iar eu înţeleg din comunicat că nu mai trebuie să avem majorări salariale şi de pensii pentru că vom avea deficit. Nu e cazul. Am făcut majorări anul trecut, dar am rămas sub ţinta de deficit. Nu se poate discuta de o creştere a inflaţiei. Klaus Iohannis dacă tot vrea să rezolve problemele ţării ar trebui să aibă o discuţie cu Banca Naţională. Banca Naţională poate ţine inflaţia sub control.

Comunicatul de presă a fost scris înainte de întâlnire. Iohannis părea că e de acord cu ceea ce discutăm", a spus ministrul Muncii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti voi neveste ca Olguta ? tristilor , pisica unde nu ajunge ....labarilor , atat stiti , sa mancati cacat !
1
1
Scuzati-o pe Olguta,dar in tribul lingurarilor olteni este cea mai depsteapta si enteligenta mo!Acum de cand este mare ministresa mai isi pune si ea poalele-n cap ca de ,sangele apa nu se face!
1
1
voi va certati in comentarii in timp ce mustata de teleorman si vaca din poza se imbuiba.
3
0
Pupal-in cur pe Dragnea ca o sa cazi o data cu el la alegeri, Bucurestiul nu sa infrumutesat de cand iesti la conducere, am fost in Praga sa vezi ce frumos e acolo.
4
1
ar fi indicat sa iti revizuiesti atitudinea, sau poate originea ta biologica se datoreaza mai multor tati?, rusinos astfel de comentariu
4
1
cei cae au facultati la particulari afarea cu ei din parlament ,sa fie angajati la particulari.
6
0
Asta a inteles ministrul muncii din discutiile purtate cu presedintele. Nu am vazut la nici un ministru, atata nesimtire si dispret. Nu mai spun ca minte cu nerusinare.
8
1
Ne minte in fiecare seara de un an jumate in cmbinatie cu rtv -sa spuna canu poate si sa recunoasca falimentul psd-ului--adio vot ptr minciuni nu mai pupa niciodata psd
8
3
ce vreti de la o betiva...
10
2
PENTRU PENSIONAR SI PENTRU ....UN FAN , NISTE JAVRE ORDINARE NASCUTE DINTR-O MAMA SI MULTI TATI .
4
5
Olputza este cea mai mare tarfa in viata! Dar nu asta e problema! Adevarata problema este ca e proasta de bubuie!
9
2
cu trecerea contributiilor sint inca varza sa plece si sa ne lase a intrecuto pe abramburica
7
1
Mincinoasa si nesimtita asta, intrece orice limite. Emite atatea minciuni olteanca asta, atata infatuare pe capul ei, se da mare specialista, cand de fapt .... ! RUSINE! Ce faci cu pensiile vrajitoareo, le mai pitrocesti mult??
11
2
Un frustrat de dreapta, al catalea oare. Alegerile sunt in 2020. Pregatiti va! Suntetk vai de capul vostru
5
8
mincinoasa ce esti, nu te mai cred nici picii de la gradi, emiti atatea minciuni incat incepi sa le crezi si tu, chiar nu esti constienta de mocirla in care te scalzi din lipsa profesionalismului? Aceasta ciuma rosie s-a umplut de analfabeti ca voi, gata sa ewxecute ordine, cum este cu salariul urias al amantului tau, se descurca sau mai lucrezi la cresterea lui? Sa iti fie rusine, nu as mai ridica capul din pamant, in locul tau
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108