REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Liberalii se pregătesc să-i tragă scaunul de sub fund lui Butnaru: fostul viceprimar Ţuţuianu îşi face "încălzirea"

Liberalii se pregătesc să-i tragă scaunul de sub fund lui Butnaru: fostul viceprimar Ţuţuianu îşi face "încălzirea"

Replica API 11 iulie 2013 | 00:00 1112

Veşnicul şef de la Autoritatea Rutieră Română a "fluierat" în partid

Veşnicul şef de la Autoritatea Rutieră Română a "fluierat" în partid

Odată cu modificările care vizează atribuţiile Autoritatăţii Rutiere Române, Registrului Auto Român şi Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, vara se anunţă fierbinte pentru câţiva liberali constănţeni. Lăsată cu mai puţină activitate - veste proastă pentru afacerile unora şi altora -, Autoritatea Rutieră, cel puţin la Constanţa, urmează să îşi schimbe şi şeful, după cum susţin surse liberale. Marian Butnaru, veşnicul conducător al ARR, a reuşit să-şi calce pe bătături câţiva colegi din PNL Constanţa, persoane importante de altfel, prin urmare i se pregăteşte o "surpriză". Cel puţin asta susţin sursele noastre, confirmând astfel un alt zvon, lansat pe piaţă acum câteva luni, cum că proaspăt intratul în PNL Dumitru Bocai ar râvni la postul de conducere al ARR. "Nu se pune problema să fie Bocai la ARR. Discuţiile au fost făcute pentru altcineva", au mai declarat sursele noastre. Potrivit surselor citate, în locul lui Marian Butnaru - dacă nu cumva va treuşi să găsească o "portiţă" de scăpare şi îşi va îmbuna colegii să-l "graţieze" - ar urma să fie numit şef Sorin Ţuţuianu, fostul viceprimar (de scurtă durată) al municipiului Medgidia. De altfel, pentru a nu fi probleme în contextul unei eventuale numiri a acestuia la conducerea ARR, Sorin Ţuţuianu a fost încadrat în muncă la Registrul Auto Român - Constanţa. "Ca să poată fi numit la conducerea ARR, trebuia să provină din sistem, să fie într-o instituţie a Ministerului Transporturilor, aşa că acum lucrează la Registrul Auto Român", au mai precizat sursele noastre. De ce ar vrea liberalii să scape de Butnaru? Sursele noastre au oferit puţine detalii: "Să înveţe cum să îşi trateze colegii...". Aşadar, Marian Butnaru (printre altele, om de afaceri cu prospere afaceri în domeniul transporturilor) se va putea considera, în eventualitatea schimbării din funcţie, o "victimă" a "răzbunării" colegilor.

Cum rămâne cu Bocai?

În ceea ce-l priveşte pe Dumitru Bocai, fost primar al oraşului Ovidiu, în prezent membru PNL Constanţa, sursele noastre au declarat că există suficienţi liberali care nu vor susţine promovarea acestuia nici la şefia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor: "Nu va merge nici la ARR, nici la Protecţia Consumatorilor. Da, au fost discuţii, a fost lansată o propunere, dar nu este corect faţă de alţi colegi cu vechime în partid". Facem precizarea că liberalii constănţeni vor trebui să propună pe cineva pentru conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în contextul în care actualul şef al instituţiei, Dionisie Culeţu, se pregăteşte de pensionare.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108