REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liberalul Bogdan Bola explică de ce a votat ÎMPOTRIVA bugetului în Consiliul Judeţean

Liberalul Bogdan Bola explică de ce a votat ÎMPOTRIVA bugetului în Consiliul Judeţean

Replica API 15 februarie 2018 | 00:40 478

Liberalii au votat la şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa împotriva bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018. Proiectul a trecut însă, graţie voturilor PSD-PMP-ALDE. Liberalul Bogdan Bola explică şi de ce a votat împotrivă, arătând, printre altele că “alianța PSD-ALDE-PMP s-a opus demarării realizării unor studii de fezabilitate pentru inființarea unui Spital de Pediatrie și a unui Teatru de Copii sau a realizării unor grădini senzoriale necesare elevilor din școlile speciale”:

“Astăzi s-au spus trei mari neadevăruri de la tribuna Consiliul Județean Constanța:

1. Faptul că nu există proiecte depuse și netrecute pe ordinea de zi. Eu personal am depus DE DOUĂ ORI un proiect privind înființarea unui Centru de Servicii Integrate pentru Tineret, tocmai din cauza faptului că nu există o direcție în cadrul Consiliului.

2. Faptul că cele 11 amendamente depuse la registratura Consiliului Județean, care priveau strict investiții în infrastructură, erau doar pentru administrații cu primari liberali. Două dintre ele făceau referire directă la proiecte privind administrațiile PSD, amendamente lucrate împreună cu consilierii locali liberali din opoziție.

3. În timp ce consilierii județeni liberali s-au opus achiziției a două mașini de spălat a aprox. 25.000 euro bucata sau a bugetării cu 250.000 de euro a celor două festivale "de tradiție" - Festivalul Berii și Festivalul Vinului, cei din alianța PSD-ALDE-PMP s-au opus demarării realizării unor studii de fezabilitate pentru inființarea unui Spital de Pediatrie și a unui Teatru de Copii sau a realizării unor grădini senzoriale necesare elevilor din școlile speciale. Restul e can-can!

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care am votat împotriva Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2018, împreună cu colegii mei liberali, iar în zilele următoare voi detalia pe larg acest subiect”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce, te-a bagat cineva in seama?
0
0
Putza Mica devine rau. Nu prea il ajuta insa figura si nici dotarea de la natura.
5
0
Acest mincinos care in campanie promitea ca nu va face vreodata alianta cu psd acum e catelusul psdului. Toti pupincuristi.
3
2
Cati bani nemunciti incaseaza acesti doi derbedei ?.
7
0
E Bola vrea gradini senzoriale?!? Hai ca e marfa ariciul asta care traieste in umbra lui Boala - ITM , aceiasi mizerie.
6
1
Nicu Rosu iar isi pune sagetile la postat, minunat, ba ce minunat e cand vezi ca psdistii constanteni au stapan
3
1
E-Bola si toata familia de boli.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108