REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Lider PSD, scos de pe post la Antena 3!

Lider PSD, scos de pe post la Antena 3!

Replica API 14 august 2018 | 01:40 356

Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai vechi lideri PSD din țară, a avut o intervenție telefonică, sâmbătă seară, la Antena 3. Președintele Consiliului Județean Vaslui a fost solicitat să comenteze protestele din Piața Victoriei, dar nu a reușit să o facă din cauza incoerenței de vorbire, relatatea libertatea.ro, citată de stiripesurse.ro.

„Eu, mă scuzați. Eu nu vreau să explic ce s-a întâmplat aseară. Dar vreau să explic ce se poate întâmpla legal. Într-o sală, într-un context, toți cei care vor să se expună au dreptul consacrat legal să facă treaba aceasta. Dacă dintre aceia, unii înțeleg că trebuie să exceadă treburile astea, să facă alte treburi, atunci eu nu prea am ce să spun din locația în care mă aflu și să le dau sfaturi”, a declarat cu greutate președintele PSD Vaslui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Limba ta, in schimb, iti asculta dorinta. Continua, o faci bine!
1
0
tu ai fost avortat in hazna dar te-a salvat europeanul care ii dadea muie ma-tii in timp ce tu alunecai .....
2
6
Totusi am deslusit ceva din ce a vrut sa spuna.Politrucul bolsevic de Vaslui spune ca jandarmii au actionat legal.Adica jandarmii au avut dreptul sa loveasca cetatenii care protestau pasnic si cine a vrut sa "se expuna" a facut-o pe raspunderea lui.Cu alte cuvinte,gorila asta de Vaslui zice ca PSD are dreptul sa loveasca cu ciomagul ca d-aia sunt la guvernare.Aveti rabdare,toate la vremea lor.PSD va incasa si el un ciomag pe spate.Asta nu se uita.
7
0
Am fost pe faza. Intr-adevar,cei de la Antena 3 l-au contactat telefonic si au nimerit ca tipul sa fie matol. Se chinuia vadit sa rosteasca ceva,insa limba nu-i asculta dorinta.
3
1
Asa vorbeste el in mod obisnuit.La un guvern de analfabeti condus de Veorica cum vreti sa arate seful politrucilor de la Judeteana de partid Vaslui ?
11
2
asa o fi omul era acasa era la un chef cine stie ,nu am vazut faza,dar nu il intrece pe sica mandolina asta si cand este treaz tot da senzatia ca are sciatica ca seful de la comisia europeana d-nul Juncker
10
2
Da, ei pesedisti sunt "materia cenusie", "perlele".... Din pacate ne mai si conduc, decid pentru noi !! Era si matol sau numai incoerent ?!
20
5
Ala era beat si haznaua 3 s-a facut inca odata de ras!
30
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108