REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Liderul deputaților PSD: Moțiunea de cenzură va întruni maximum 222 de voturi

Liderul deputaților PSD: Moțiunea de cenzură va întruni maximum 222 de voturi

Replica API 4 octombrie 2019 | 02:40 421

Alfred Simonis, foto gazetadinvest.ro

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a prezentat joi la Parlament calculele la zi făcute de social-democrați pentru moțiunea de cenzură:

Ieri 5 partide si grupul minoritatilor, mobilizate la maxim, au reusit sa stranga 191 de voturi, iar PSD singur fara mobilizare am fost 184 care au votat si alti 6-7 colegi in sala care nu au reusit sa voteze. PSD singur azi nu are majoritate, dar niciodata PSD nu a avut majoritate singur.

Evident ca vom discuta cu fiecare coleg in parte (pana la motiune). Va spun 100% ca sunt colegi din grupurile opozitiei care au semnat motiunea de cenzura la presiunea liderilor de grup si a liderilor de partid si care nici nu au dorit sa semneze, nici nu vor sa o voteze

Asta e chiar ridicol (ca PSD momeste cu functii si contracte parlamentari din opozitie). Singurul partid care in ultima saptamana a pierdut parlamentari este PSD-ul si tot noi suntem acuzati ca momim. Dar cum tocmai acestia momiti de noi se duc intr-o parte unde nu ii momemeste nimeni cu nimic? Nu va ganditi ca sunt momiti tocmai parlamentarii PSD sa voteze?

Nu cred ca va intruni (motiunea de cenzura) mai mult de 220, 222 de voturi.

Este nevoie de 233 de voturi pentru demiterea Guvernului.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
veorica si pusideul ei nu pupa-n cur numai jidovii cei mari precum bibi si donald dar vad ca-i satisface si pe astia mici precum japita asta de alfred simonis,muiepesde
0
0
bai 1523 ai trecut pe la medic sa-ti dea aprobarea sa postezi pe aici ? Replica voua cine va interzis sa lasat comentariile la cateva articole .De exemplu cu un presedinte care nu are habar ca soseaua era paralela cu autostrada A2, iar soferul se urcase de 4 min la volan Deci cat de rau este sa fii prost ,adica Iohannis !
2
0
e sunt unu. Si sunt prost. Si pesedist. Adica tot aia!
4
2
muistului pesedist de la @11:35 ca vad ca e harnic si posteaza.Cacatul tuturor celor care fut pesedisti, in gura ta !!! Indesat bine !!!
4
1
in completarea celui de la 12:24: pensionari si ganditi-va cine va plati imprumuturile facute pentru pensiile voastre; pana acum s-au facut imprumuturi cu scadenta peste 30 de ani, deci nepotii au de ce sa munceasca, aveti grija si de stranepoti, ca sa aiva cine va pomeni...
5
1
Pensionari,fiti uniti! Sunteti cinci milioane,putedi sa decideti soarta multor guverne.Ganditi-va cine v-a marit pensiile sicine vor sa le mai mareasca.Nu ramaneti influentati de liberali.
2
6
da - i ma-tii la muie , ii place , vine zilnic la colonade poate prinde un grec sau un arab sa o satisfaca si sa-i plateasca o friptura si un coniac . A imbatranit de aceea a format-o pe nevasta-ta , betiv jegos , du-te la munca !
1
4
De cand PSD a preluat puterea, singura preocupare a a acestui partid a fost sa distruga legile si institutiile justitiei pentru a evita puscaria. A folosit Guvernul, a folosit Parlamentul, a folosit mai ales CCR ca pe propria echipa de argati pentru a mutila statul de drept dupa tiparul propriilor interese.
6
1
disperarea pesedeilor capata deja aspecte de tragicomedie ieftina si proasta, asa cum de altfel este calitatea sustinatorilor pzd-isti! unule, tu tot prost ai ramas.
12
1
Sa inceapa curatenia si toti penali sa ajunga la puscarie.. Dar mai mult as vrea confiscarea extinsa....
9
0
sa treaca. Sa fie anticipate. Sa castige latraii. Si-apoi, potopul. Dar tot pe ei, ca adevaratii oameni liberi nu stau atarnache la statul roman...
1
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108