REPLICA ONLINE CONSTANTA

-0.6° Constanța Dum., 10 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6573
-0.6° Constanța Duminică, 10 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6573

Liderul PMP anunță un succes NEAȘTEPTAT

Liderul PMP anunță un succes NEAȘTEPTAT

Replica API 5 octombrie 2020 | 00:03 1797

Partidul Mișcarea Populară devine o opțiune pentru tot mai mulți români care nu vor să voteze PNL și PSD, dar și care nu sunt neaparat extaziați de apariția USR, un partid nou. PMP a ieșit pe locul trei la alegerile locale, anunță Eugen Tomac.

A fost o campanie foarte dificilă, desfășurându-se în vremea pandemiei, iar faptul că alegerile s-au desfășurat într-un singur tur a generat o polarizare fără precedent în rândul electoratului. Sunt aspecte care au influențat enorm rezultatul final. Pe lângă toate acestea, în politica românească s-a instituit un nou fenomen periculos, fuga de dezbatere, ceea ce este grav. Cetățenii trebuie să aibă șansa de a-i urmări pe candidați răspunzând întrebărilor de tot felul, chiar și celor care îi pun în dificultate. Alegerile nu sunt asemenea unui curs facultativ, ci un examen care trebuie tratat cu seriozitate. Oamenii investesc încredere în cei care au obligația de a fi permanent la dispoziția întregii comunități, iar proba orală în fața cetățenilor trebuie să redevină obligatorie.

Pentru PMP a fost un test important. Îi felicit pe toți colegii care au reușit să obțină mandate de primari, consilieri județeni și consilieri municipali. De asemenea, îi felicit pe colegii care au obținut mandate de consilieri în orașe și comune, mulți dintre dumneavoastră veți ajunge viceprimari!

Faptul că după PNL și PSD, PMP a avut cei mai mulți candidați, intrând în competiție în 2436 de localități a contat enorm la obținerea procentului de 6+.

Astăzi, PMP este al treilea partid ca număr de aleși locali. Avem, după PSD și PNL, cei mai mulți primari și consilieri în întreaga țară. Este meritul echipei noastre, acolo unde s-a muncit am reușit să facem performanță. În unele județe însă rezultatele ne obligă să schimbăm modul de lucru și echipa din fruntea organizațiilor pentru a corecta din mers ce nu a funcționat și pentru a reuși la următorul scrutin un un scor de 10+.

În plan local, vom face alianțe de dreapta pentru a scoate din stagnare administrația publică locală și pentru a da o nouă perspectivă României.

Ținta pentru parlamentare este 10+!

Mult succes tuturor!

#PMP_partidul_tuturor_romanilor", a scris Tomac pe Facebook, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mai dea o limba'n curul lui Petrov.
0
2
lucrulcel mai bun care se impubnea si se pare ca se si concretizeaza este alianta dintre PMP si PNl in cat mai multe primarii din tara.Oricum, daca ceva mai era de clarificat, sunt convins ca nu mai este nici un dubiu-USR si PLUS a4rata ca si cum nu ar fi de dreapta-interese personale pentru liderii fiecarui partid.Nu va umflati in pene, din punctul meu de vedere sunteti singurii vinovati pentru procentul obtinut de ciumati
4
3
puiul asta de securist ? Pe cand avem cv-ul acestei nulitati?
6
3
Optiunea nu e cu expiratii de la pmp. Mai bine cu USR.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
2414717414
5/49
442464507-12-20235 6 3 1 6 1 0
joker
3431514362