REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Lidia Buble, ipostaze tandre alături de noul ei iubit, actorul spaniol Harlys Becerra

Lidia Buble, ipostaze tandre alături de noul ei iubit, actorul spaniol Harlys Becerra

Replica API 4 octombrie 2021 | 22:27 1567

Fericire mare pentru Lidia Buble, asta pentru că proaspătul ei iubit a venit ieri în România, chiar la București pentru a-i face o vizită blondinei. Ei bine, cei doi îndrăgostiți nu au ezitat și au profitat pe deplin unul de compania celuilalt. Frumoasa noastră cântăreață nu-și mai încape în piele de fericire, asta după ce chiar ea a mărturisit că traversează cea mai bună perioadă a vieții ei. Chiar dacă artista nu ne declara aceste cuvinte, iubirea și entuziasmul se pot vedea cu ochiul liber în fotografiile pe care le-a postat pe contul său personal de Instagram, scrie spynews.ro

S-au zvonit multe despre presupusa lor relație, însă acum totul este mai clar ca niciodată! Lidia Buble traveresează acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, asta după ce ne-a mărturisit că și-a găsit sufletul pereche.

Artista și-a găsit liniștea în brațele unui actor celebru, iar dragostea pare că plutește în aer, asta după ce a oficializat relația cu cel care s-a dovedit a fi Harlys Becerra. Cei doi pare că trăiesc o iubire ca în povești, asta după ce iubitul frumoasei blondine a ajuns ieri în București, astfel au petrecut numeroase momente frumoase împreună, ceea ce s-a și văzut în pozele postate de artistă pe Instagram.

A avut parte de un trecut tumultuos, însă în prezent, Lidia Buble se consideră împlinită din toate punctele de vedere, asta după ce soarele a răsărit și pe strada ei în ceea ce ține de dragoste. Artista și Harlys Becerra au fost în mai multe vacanțe de lux împreună, însă acum se distrează copios în România, căci actorul spaniol a venit la București, la proaspăta sa iubită, pentru a-i face o vizită. Bineînțeles, fotografiile au ajuns în mediul online, iar fanii artistei sunt în extaz de când au aflat vestea cea mare.

Harlys Becerra a postat imediat pe Instagram după ce a aterizat în România, iar mai apou a făcut turul Bucureștiului cu mașina. Căci tare greu trece dorul, cei doi îndrăgostiți au luat cina la unul dintre cele mai apreciate localuri din București. Frumoasa blondină și iubitul ei au servit preparate alese și s-au bucurat de timpul prețios petrecut împreună, astfel fără a ezita a făcut numroase poze și story-uri pe care le-a urcat pe pagina sa personală de Instagram.

Lidia Buble, primele declarații despre relația cu actorul cubanez Harlys Becerra

După ce presa din România a tot vuit cu privire la relația dintre Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra, celebra cântăreață nu s-a mai putut abține și a făcut și primele declarații despre relația cu noul ei partener de viață. Lidia Buble s-a declarat o femeie extrem de norocoasă, mărturisind că, în sfârșit, și-a găsit sufletul pereche.

Lidia Buble a postat de mai multe ori fotografii în care se află în brațele unui bărbat, deși nu a dorit să îi dezvăluie identitatea. Ulterior, cei doi au fost dați de gol chiar de către un prieten comun de-al lor, care a postat o imagine de grup din vacanță. Nu a mai durat mult, căci frumoasa blondină a mărturisit de una singura că trăiește o nouă poveste de dragoste alături de faimosul actor spaniol.

”În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
borfeturile astea nu se iubesc cu strungari de la SNC
3
0
La bagaje nu ne intrece nimeni,nici la fite.Un proiect de tara cu bagaje din lumea mondena si creste bugetul instant.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108