REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lidia Buble, priviri ”jucăușe” cu un bărbat misterios pe străzile din Capitală

Lidia Buble, priviri ”jucăușe” cu un bărbat misterios pe străzile din Capitală

Replica API 24 februarie 2021 | 00:00 1152

Pentru că este o femeie singură și disponibilă, Lidia Buble își permite să facă orice, lucru pe care-l și pune în practică ori de câte ori are ocazia. De exemplu acum, când cei mai tari paparazzi au fost pe urmele sale, cei de la SpyNews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România, artista a fost surprinsă în timp ce-și arunca priviri ”jucăușe” cu un bărbat misterios, în mijlocul zilei, pe străzile din Capitală. Acum întrebarea rămâne: vedeta și masculul sunt doar prieteni sau între cei doi este ceva mai mult?

Lidia Buble nu mai are nevoie de vreo prezentare, căci cariera, dar și viața personală au făcut-o să fie una dintre cele mai cunoste dive din showbiz-ul românesc. După ce mult vorbita sa relație cu Răzvan Simion a ajuns la final, focoasa blondină a tot fost cuplată cu diferiți bărbați, cunoscuți sau nu. Însă, până la acest moment, nimic nu este oficial, ea declarând în continuare că este o femeie singură și disponibilă, scrie spynews.ro

Lidia Buble, priviri ”jucăușe” cu un bărbat misterios

Însă, imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro lasă acum loc interpretărilor. Și nu o spunem noi, ci o demonstrează privirile pe care cântăreața și masculul care i-a ieșit în cale și le aruncă reciproc.

În drum spre un restaurant de fițe, acolo unde se îndrepta cu doi amici, Lidia, imediat ce și-a parcat bolidul de lux, a dat nas în nas cu un prieten sau pretendent, nu știm sigur. Cert este că revederea a fost una plăcută, căci celor doi nu le-a lipsit deloc zâmbetul de pe chip în cele câteva secunde în care au schimbat ceva replici. Ba mai mult decât atât, el a îndrăznit chiar și să facă un gest spre artistă și să o ia în brațe, așa, de la depărate, exact cum impune pandemia de coronavirus. După ce s-au bucurat de întâlnire, cei doi și-au luat la revedere, însă zâmbetul pe chip le-a rămas, chiar și după ce și-au întors spatele, lucru care i-a făcut să zâmbească și pe cei doi amici ai vedetei.

Și pentru că au așteptat-o la câțiva pași distanță, imediat artista s-a grăbit către ei, iar cu pași repezi au intrat în restaurantul de lux în fața căruia a avut loc și întâlnirea de gradul zero a cântăreței.

Ei bine, peripeția Lidia nu s-a terminat, căci nici nu s-a așezat bine la masă, că a și fost sunată să își mute bolidul de lux, căci de dragul întâlnirii cu amicii, a cam încurcat traficul.

Însă, cinstită cum este, fără să mai stea să își pună haina pe ea, deși afară termometrele arătau puține grade, Lidia Buble a ieșit doar în salopeta neagră, cu umerii goi pe care o purta și a rezolvat problema. Dar a fost rapidă și imediat, în pas alergător, s-a reîntors la gașca sa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108