REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Lista PARCĂRILOR și TRECERILOR DE PIETONI care vor fi realizate în Năvodari

Lista PARCĂRILOR și TRECERILOR DE PIETONI care vor fi realizate în Năvodari

Replica API 6 aprilie 2019 | 00:00 327

Administrația publică din Năvodari are în plan, pentru acest an, realizarea de noi parcări și treceri de pietoni în oraș. În cea mai recentă ședință ordinară de Consiliu Local, consilierii locali au votat modificarea listei de lucrări.

Prin HCL 322/29.11.2018, privind realizarea de parcări și treceri de pietoni pe unele artere de circulație din orașul Năvodari, Consiliul Local Năvodari a stabilit o serie de lucrări care urmează să fie realizate în oraș. Însă, în urma referatului Comisiei de circulație rutieră din cadrul Primăriei Năvodari, în ședința ordinară a Consiliului Local Năvodari de la sfârșitul lunii martie a.c., consilierii locali au votat modificarea listei respective.

Astfel, consilierii locali au aprobat realizarea următoarelor amenajări rutiere: parcări pe străzile: Albinelor, Constanței, Nuferilor, Culturii, Frunzelor, Midiei, Panseluțelor, Școlii, Trandafirilor, Liliacului, Egretei, Tașaul, Pescărușului, Meduzei.

De asemenea, va fi realizată o trecere de pietoni cu refugiu pe B-dul Năvodari, în zona Parcului „Ion Dobre”, în dreptul parcului pentru câini, dar și treceri de pietoni simple, una la intersecția străzii Frunzelor cu strada Mării, două pe strada Plopilor, una la intersecție cu strada Toamnei, iar una la intersecție cu strada Delfinului. Totodată, va fi realizată o trecere de pietoni pe B-dul Năvodari, în zona supermarketului Penny.

Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi, fiind prezenți 18 consilieri locali din cei 19 în funcție.

Hotărârea de Consiliu Local 79/28.03.2019 poate fi consultată AICI.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai dar naiv mai esti ! Pai militianul e prost sa recunoasca ?
1
0
Vand golf 5
2
0
de unde stii ca e ahtiat dupa terenuri? el zice ca nu ia dat matei cum lea dat celorlalti consilieri
0
2
Prietene , mai mult ca sigur ca esti incardasit cu militianul ala de Surdu care a fost uns director la firma de instalatori sanitari a Primariei Navodari - TERMICA ! La cum au reasfaltat drumul dintre Navodari si Lumina , cu asfalt pus in valuri care deja dupa 10 zile crapa si cu marcaje vopsite cu bidineaua ca pishatu boului , poti sa ti-l pupi in cur pe chiompalau ! Un ahtiat dupa pus ghiara pe terenuri !
8
0
noroc cu surdu de la termica cai scoate din rahat pe incompetentii de consilieri!
0
8
La midia sat.
2
2
Cam multi ! Oricum la anu'-i schimbam !
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108