REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Liviu Dragnea a convocat liderii PSD la București

Liviu Dragnea a convocat liderii PSD la București

Replica API 1 aprilie 2019 | 01:31 420

Liviu Dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea va avea, luni și marți, întâlniri la Parlament cu liderii județeni, în vederea continuării discuțiilor despre organizarea campaniei electorale naționale la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Florin Iordache a declarat că în cele două zile vor fi finalizate discuțiile cu liderii PSD din toată țara. La întrunire, social-democrații din staff-ul național de campanie vor discuta despre strategia la alegerile pentru PE cu cei din conducerile județene, fiind prezenți la Parlament și primarii de orașe, a explicat Iordache.

Întrevederile social-democraților vin după ce joi Liviu Dragnea și conducerea formațiunii s-au întâlnit la Parlament cu primarii și președinții de consiliilor județene PSD din zona Nord-Est, Sud-Est și Sud Muntenia. Coordonatorul de campanie și trezorierul PSD Mircea Drăghici declara atunci că au mai fost ședințe de lucru cu responsabilii din teritoriu.

Drăghici a mai spus că în partid nu a fost luată încă o decizie referitor la organizarea unor mitinguri în țară ale PSD.

La finalul întâlnirii de joi, președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat și Partidul Ecologist Român susțin lista PSD la europarlamentare. Liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu a precizat că recomandarea partidului a fost ca pe lista PSD să fie și preotul Cristian Terheș (acesta ocupă locul patru).

La rândul său, Dănuț Pop, președintele PER, a spus că susține lista social-democraților la europarlamentare, în schimb primind susținerea PSD pentru unele proiecte, cum ar fi brand național Dracula Park. El a salutat candidatura pe locul al doilea pe lista PSD a lui Carmen Avram Acolo „care e apărătorul României și al pădurilor, prin reportajele pe care le-a făcut”.

PSD are pe listă, înregistrată la BEC, 43 de candidați la europarlamentare. Partidul deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram și senatorul PSD Claudiu Manda.

Alți social-democrați care completează lista sunt: Cristian Terheș, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Bălănică Mariana, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Alin Pavelescu.

Campania electorală începe pe 27 aprilie și se încheie pe 25 mai, ora 7.00. Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
diferenta intre 6 case si o tara interaga. dragnea ne crede porcii lui. pai daca asa crede eu asa grohai... stii treaba aia cu latura si porcii. dragnea asta se crede un fel de Daniel Craig,s 007 de Romania dar lucrurile nu merg chiar asa. Sky fall. pana si Isus a murit.
2
0
domnilor de la televiziuni am o rugaminte nu-i mai primiti pe acesti nenorociti ordinbari, pe acesti mincinsi nemernici- estre inadmisibil cat continua sa minta legat de tot- oricand putem face infart ascultand minciunile acestora- nu le ewsrte rusine sunt oameni maturi si stiu f bine ce fac- rusine nem,ernicilor jegosi- la puscarie- mizati pe faptul ca ati reusit sa spalati creere , sa scoateti mortii din groapa sa ii aduceti la vot- ce fel de oameni sunteti? Dle Fifor sunt complet de dezamagita cum poti fi atat dew parsiv si mincinos?
4
0
Cati bani din plata apei va duce oare umflatul cu stomac taiat stapanului sau pentru campanie...?!?
1
0
Ce repede s-a reparat penalul! Cand trebuia sa se prezinte la proces s-a dat lovit la spate! la nunta la olguta prezent la toarta irinucai..prezent la toate sedintele si intalnirile psd-ului. Sa nu-i f-uti mu1a aia cu mustata sobolanului asta care ne ia pe toti de prosti!
5
0
Nu mai convocati nimic! Oamenii nu mai vin la vot pentru ca sunt scarbiti de toate partidele din Romania.
2
1
bagati-ai pula in gura ma-tii , esti sluga usr ! cineva iti scrie si tu postezi , boule cu 4 clase ! in loc sa o futi pe curva de nevasta , stai pe fb....de aceea ea apeleaza la prieteni .
2
5
Domnul Dragnea si-a chemat slugile pentru a pune la cale o noua"strategie"avand ca scop obtinerea de voturi.Strategia insesmna:mintiti,inselati,mituiti,furati faceti toate astea fara frica uitativa la mine sunt condamnat de justitie si totusi sunt seful vostru deci pentru PSD legea este zero.
6
2
Ce repede s-a vindecat Dragnea si ce activ este!
7
2
Dragnea mafioso. Chiar mergem spre diktatura sau sunt zvonuri?
13
2
nimic nou sub soare-n-ar mai fi psd daca ar acctiona altfel, asta stiu si asta fac- promisiuni desarte, minciuni crase, desi ii fura pe fata, le baga mainile pana la coate in buzunare, desi puscariasul draknea cel ce-i momestc va face puscarie tocmai ptr ca a furat din banii copiilor bolnavi-nu au nici un impact asupra lor, traiesc vremurile apuse cand primeau bani ptr vot, lucru pe care cred ca il practica- dar nu pe fata - si acum. Si apoi nu uitati- la tara satenii sunt constransi de primari- saraciinnu-si cunosc drepturil;e si saracia este atat de adanca incat sunt obligati sa faca ce sunt
16
1
Credeam ca i-a convocat pentru azi sa mearga cu un autocar la nunta Olgutei.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212