REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea, către un jurnalist: 'Mă știți pe mine un om care bate câmpii?'

Liviu Dragnea, către un jurnalist: 'Mă știți pe mine un om care bate câmpii?'

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:16 369

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că se va interesa la specialişti despre un orizont de timp pentru realizarea Autostrăzii Unirii (Iaşi - Târgu Mureş), precizând că nu face "un pariu" pe această temă, conform stiripesurse.ro.

Întrebat când se va finaliza Autostrada Unirii, Dragnea a spus: "Abia s-a aprobat ieri. Mă știți pe mine un om care bate câmpii? Nu. Asta este o întrebare care nu arată rigoare. Nu suntem la pronosport (...). O să mă interesez, o să vorbesc cu ministrul Transporturilor prezent sau viitor, cu specialişti de la Guvern, cu cei din Compania de Drumuri, cu cei din Comisia de Prognoză ca să vedem care este orizontul de timp posibil la care această autostradă să fie finalizată. Numai atunci vă pot da un răspuns. Eu pariu pe aşa ceva n-am să fac".

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, după ce Parlamentul a adoptat proiectul de lege privind aprobarea executării autostrăzii Unirii, că sunt bani pentru investiție. „Cel mai important e să faci documentația de atribuire, să faci drumul la lucrare, să pregătești documentația și ea să fie rambursată din fonduri europene. Se poate discuta asupra finanțării, finanțarea poate să difere de la buget de stat, la BERD, BEI sau privat", a declarat Teodorovici.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind aprobarea executării obiectivului de investiții Autostrada Iași-Târgu Mureș, denumită „Autostrada Unirii”, ce urmează a fi finanțată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

„Obiectivul de investiții Autostrada Unirii se finanțează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor din credite externe și din fonduri europene nerambursabile și/sau prin parteneriat public/privat. În fiecare lege bugetară anuală, pe durata implementării proiectului, se vor aloca acestui obiectiv credite bugetare conform necesarului de finanțare comunicat de Ministerul Transporturilor”, prevede proiectul legislativ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi, niste rebuturi penale care v-ati urcat mot pe acest referendum in care sunteti cel mai prost exemplu dat romanilor! Penalul dracnea isi lasa nevasta si-si ia una mai mica decat fata lui sau norasa, tu, la a saptea femeie..Pai cum sa va rmeze romanii pe voi niste curvari batrani si hoti penali! Sictir.
3
2
Dragnea teau facut mare Jegos,Mincinos erai de cand te am cunoscut,ai grije cu Saidek.
3
2
Campii nu, baltile Belina ca sunt mai relaxante, au si peste moca.
8
1
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
9
1
Cu siguranta daca Dragnea este hot imseamna ca Iohanis este un hot care are pe moment spatele acoperit de cativa din justitie. Lazar, Kovesi si alti cativa carora li se strange latul in jurul gatului. Adevarul va iesi la suprafata. Chiar si cu presiunile de afara. Presiuni direct interesate si cointeresate.
4
8
Si plina cu gogosi! Ha....ha.....haaaa!
7
2
Cateodata cand,,,bati campii" gasesti cate o valiza!S-a intamplat zilele trecute.
14
2
Oohhoo cat o suge si cat fura jos psd
7
3
Sa imi sugeti pula romani prosti
3
12
Livache taie ma juma' din pensiile hodorogilor cracanati ,nu vezi ca nu sunt multumiti neam si te musca de cur?Si ca sa nu uit tripleaza si preturile medicamentelor ca sunt cam multi si carcotasi!Astia nu pleaca precum eschimosii batrani pe banchiza pt. a da sansa tribului tanar sa supravietuiasca cu hrana peste iarna ci combat cu manie proletara pe net!
6
7
dracnea care va sa zica este constient ca bate campii,este un lucru bun dar asta nu-l indreptateste sa ne vanda iobagi jidovilor,dupa ce le-a cedat inclusiv rezerva strategica a romanicii de apa,vine si creeaza fondul suveran de investitii in care aduna tot ce mai produce ceva in romanica si-l doneaza si pe asta tot jidanilor,de ce credeti ca hotii de evrei nu au putut fi adusi la judecata,nici macar asociatii lor,mazarel de exemplu,muiedracnea,muiepesede
13
3
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
9
4
Nu livulica,nu bati campii! Tu bati fesele irinucai sa aprofundeze mai adanc programul psd de guvernare.
14
4
Charlie chaplin varianta horror
11
4
nu un om care bate campii ci unpuscarias ordinar, un hot, borfas care a furat, la propriu o jumatate de tara si care incearca sa puna pumnul in gura presei, sa incalece toate institutiile tarii- la puscarie pa viata, nenorocitule cu intreaga ta haita de hoti
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108