REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea, INTERVIU după şedinţa CEx

Liviu Dragnea, INTERVIU după şedinţa CEx

Replica API 23 septembrie 2018 | 00:00 297

Liviu Dragnea a venit duminică, la Ediția Specială de la Antena 3, pentru primul interviu după ședința CExN de vineri.

Iată principalele sale declarații:

”La baza partidului a fost o mișcare foarte puternică, în primul rând de susținere la adresa mea, apoi o reacție violentă la astfel de cereri”

”S-a vorbit despre managementul partidul. Nu am câștigat singur alegerile, a câștigat partidul, condus de mine. Un management eficient. S-a vorbit de decizii luate împreună cu un grup mic. Nu au reușit să îmi spună una. Se discută ore în șir, deciziile le iau miniștrii, unde e atitudinea dictatorială”

”Nu am aflat la ce sondaje s-a făcut referire. Nu a arătat nimeni. Știu că suntem undeva la 30-35%, iar eu sunt sub scorul partidului. Așa era și în 2016, iar PSD a câștigat cu un scor istoric”

”Planul e străveziu, trebuie să ai doar răbdare, să pui piesele de puzzle pe masă (n.r. - un plan de a da jos Guvernul). Preluarea președinției Consiliului de către România înseamnă preluarea de către premierul Viorica Dăncilă. S-a decis ca premierul să gestioneze aceste lucruri. Cu acest premier intrat în 2019, nu mai poate fi dat jos, nu mai poate fi constestat și vorbim de un an electoral 2019. Miza uriașă sunt prezidențialele. Înseamnă dorința lui Klaus Iohannis de a avea niște servicii care să se joace prin Justiție, să protejeze, să amenințe, să șantajeze. Înseamnă un an în care rezultatele noastre, chiar dacă vă plictisesc discuțiile acestea, rezultatele vor fi și mai evidente, dacă se poate spunea așa. Iohannis ar putea ajunge să spună votați-mă pe mine, nu am făcut nimic bun, am făcut rău. Un contracandidat al nostru, sper să fie unul comun, se poate prezenta ca un garant al acestei creșteri economice și al unei bunăstări pentru români”

”Nu avem ce face decât să continuăm. Cu legile, cu acțiunile guvernamentale. Eu nu am rețineri după ziua de vineri, dar nici nu mai am răbdare, nici nu mai vreau să apară astfel de situații. Dacă și după acest răspuns din partea partidului...abia atunci putem vorbi de rea-credință”

”Au fost colegi care m-au certat, tocmai că nu am fost o mână de fier. Am delegat atribuții și informal, a dus la o comunicare mai grea a mea cu restul partidului, ocupându-mă de unele chestiuni extrem de importante, unele vizibile, altele nu, dar care au generat rezultate. Nu se va mai întâmpla”

”Directorul SRI are atribuții foarte importante, are puterea maximă în SRI. Nu poate încălca regulile, dar cei de acolo nu pot trece peste director. Coldea, Dumbravă, Ciocârlan, de oricine vorbim, ce s-a întâmplat acolo a fost aprobat de Maior”

”Fotografiile sunt atacul lui Maior. Ponta e poștașul. Nu poate să fie doar asta, toate relațiile, toate informațiile, bine nu știu ce informații ar putea fi... Am vorbit și despre ultima poză din colecția SRI sau SRI-DNA, era un coleg care voia să spun ce era cu ea. Cred că era ziua SRI, pe canapeaua aia au stat mulți. Kovesi, Ponta, Dîncu (...) N-am fost șase inși care să stăm câteva ore, cred că au fost 100 de inși. Sigur nu era Botoș cel cu spatele, nu îmi amintesc cine. În capul mesei era ori Sebi Ghiță, ori Ponta. Asta este o bucățică din spațiul ăla uriaș de acolo”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sluga psd jos psd hoti ordinari asculta de masonerie din afara
0
0
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu veorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
1
0
Nu-i ierta, Daddy!
1
4
oricum vei ajunge la puscarie nenorocitule, acolo iti vor putrezi oasele, cum explici replica nurorii tale, sotia porcarului junior- nu stii cu cine te pui- explica-ne, cu cine puscariasule?- niste jegosi ce se lafaie cu banii tai furati de la gura copiilor bolnavi?, dispari nemernicule
5
2
Majoritatea , dictatorilor vad numai dusmani in Servicii vad numai dusmani in Opozitie , vad numai dusmani in cei care nu le canta Ode ! Dar finalul v a fi acelasi , Puscarii ptr unii , Regrete tardive ptr Unelte ! Romania desteaptate !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108