REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea, preşedinte PSD:

Liviu Dragnea, preşedinte PSD:

Replica API 21 decembrie 2018 | 00:00 573

"Iohannis are dreptul să se facă de râs. Președintele nu poate bloca o ordonanță de Guvern"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie Iohannis si PNL.
1
3
Arata a fan Galatasary combinat cu Mario fara Luigi!Alearga ca nebunu sa adune monedele de aur ale tarii fara sa gandeasca ca nu face nimic asa mic fara ciuperca...poate doar vreuna de la Irinuca!O sa cada in temnita si nu o sa l mai scoata nimeni chiar daca isi trimite fam de yoshi dinozaurii Melescanu si restul sa blocheze iar votul!O sa cada PSD ul si o sa radem cand Mario asta nu o sa mai aiba rol!IOHANNIS VA BATE INCEPAND CU POPA PROSTU si Terminand in bataie fizica combinata cu lectura din Kant si ski nautic in acelasi timp!Doar sa il clonati pe Tutea si sa l puneti la PSD hahah
3
1
ne sugi la pula.
3
1
Cu parere de rau,deocamdata PSD a facut invers decat dezastrul produs de clicile cica ,,de dreapta'',de fapt niste sl;ugi ale unui sistem mafiot. Ca e sau nu cumva Dragnea nu mai conteaza,cretinii care azi se ratoiesc degeaba doar acuza,fara sa fie in stare sa demonstreze ce pana mea a facut bun PDL-ul azi PNL, ce rahat e in stare sa faca USR-ul si alte cacatisuri de partide ale unor dilimaci agresivi. Nu e PSD tocmai idealul,insa unde este o opozitie cu adevarat de respectat? Pai nu exista,nu se poate demonstra ca e altceva decat o sleahta de scandalagii dusi cu pluta si antiromani pe bune.
1
6
Dragnea ,Vilcov,Tariceanu si Hunor cei mai toxici indivizi pentru Poporul Roman, iar acesta din urma nu pricepe, ieste tembelizat.
8
2
Marssss sclavule!
6
1
Dupa ultimul referendum idiotul asta de Dragnea s-a ascuns de rusine vreo saptamana.A stat ascuns sa nu-l scuipe ai lui.Uite-l acum pe animalul asta cum se infoaie ca un curcan. Dezgustatoare fiinta.Scarbos om.Nu as vrea sa fiu in pielea lul in cea din urma zi a acestui partid si a lui ca va veni in curand si ziua aia.Ti-ai dracu de animale ! Astia nu au mai mult de 18-20% bazin electoral si se cred stapani pe toata tara.Bleah... !
4
1
O sa se aleaga praful si pulberea de tine ,satana nenorocita,Iti vine rindul,sa fii executat de popor,deja ai obosit,atita alcool si tras PE nas,se vede fata ta Rosie mereu si ochii ff dilatati,scosi,din orbite,Mai ia o pauza,esti batrin,esti distrus,sa speram CA nu o sa ai chinuri Mari....
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108