REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea vorbește despre schimbarea Gabrielei Firea de la șefia PSD București

Liviu Dragnea vorbește despre schimbarea Gabrielei Firea de la șefia PSD București

Replica API 10 septembrie 2018 | 10:02 365

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că el nu a negociat în partid schimbarea Gabrielei Firea de la șefia PSD București, dar există oameni în partid care au fost deranjați de atacurile primarului Capitalei și ar dori să facă acest pas.

”Cu mine nu s-a discutat acest subiect. Sunt unii colegi care au fost extrem de deranjați aceste ieșiri, care afectează partidul, care pot afecta coaliția de guvernare și pot da pe tavă Guvernul lui Iohannis”, a mai spus Dragnea.

Dragnea a ținut să precizeze că nu a discutat nici despre un alt candidat al PSD la Primăria Capitalei, în 2020.

”În partid, nu am vorbit nici formal, nici informal despre un alt candidat pentru Primăria Capitalei pentru 2020”, a mai precizat liderul PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mishule sa o fut pe mata pe sorta pe ficata si sa iti iau TOT PSDUL IN PULA SI TOTI MORTII
0
1
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a LEGIFERAT. Bine.
2
0
ia cautati Basescu,Pandele,Speranta Cliseru dosarul flota si o sa deduceti de ce Firea tot o apara pe Cliseru si tot il ataca pe Dragnea s-a intors cheita!
2
2
MCC pentru asta care spui ca esti mishu original!
3
1
sa o dai la muie maica tii nu lui iohannis bai tigane APROPO sa va iau pula in gura la toti
1
4
Ce sa-ti fac, Daddy? Asa patesti cand te inhaitezi cu famelia lui Gigi Becali. Centurista Gabi a ajuns primar!
5
3
s-a aflat cum sunteti finantati din afara tarii , cum angi matahala si dide-pericol public au primit bani pt a dirija lovitura de stat . Totul s-a aflat , nenorocitilor , ati stat mai in spate pt a impinge oameni nevinovati in fata .
2
6
nenorocitilor ordinari, javre odioase, jigodii , hoti, borfasi , excroci, curve ordinare- de ce nu dati accesul problemelor reale din 10 august?, cum o curva porecum dan, o analfabeta precum dancila secretizeaza adevaruri si pun opreliste cercetarilor si refuza solicitarile procurorilor?, tot in puscarie veti ajunge- haita completa un ferunte cu cel mai nenorocit si ordinar individ tudorel. pe viata
7
3
Mereu asa a spus dar de fapt el trage toate sforile . Dar se va strange fnuia la par si va veni ziua cand va plati pentru tot si toate . Nici ai lui nu-l mai suporta . Pe fata il mai suporta doar cei care sunt penali ca el .
8
1
doar dragnea este de neinlocuit
5
3
eu am comentarii decente ,sunt unii care se oftica ca postez impotriva celor care sunt antipesede . Mai spunea unul pe aici ca nu am tehnologie sa postez de la mai multe IP cum fac ei ,acum cred ca va dati seama de ce sunt clonat si mai ales cine si de ce ma cloneaza!
5
3
Prostule, ti-am spus sa-ti vezi de treaba ta si sa ai grija de ma-ta care e la produs pe centura!!! Chiar vrei sa ramai fara dinti in gura?
4
3
de ce nu blocati pe "mishu" care constant utilizeaza obscenitati?? in plus ii permiteti selectiv, mai multe postari pe acelasi IP??
6
0
Coana Pandele are oricand un loc confortabil la Antene. Voiculescu e taticul ei.
6
1
Mereu sunt altii care vor. Niciodata Dragnea. El e un sfant...pana intr-o zi cand va plati pt tot raul
8
2
Muie matii boule...
7
2
Arde-o peste cur, Daddy, ca e obraznica!
6
9
nimeni,el e ca o fata mare,virgin si nevinovat.Habar nu are,e aerian saracutul.Nu-i nimic or sa-l iubeasca la Poarta Alba toti baietii pe care vrea sa-i libereze.
7
5
Ba clono bagamias limba in curu tau mamaaaaa am innebunit ma cert cu mine insumi sunt dilau
6
0
De la sifilis am inceput sa ma cert cu mine ajutor va rog internare la palazu scrie pe.mine
8
0
@ europeanu clonat in mishu, vin sa ti-o dau si eu la supt!
2
7
Apropo , sa va iau pula in gura la toti
10
2
@ pensionar ti-a dat pesedeul o suta de lei in plus la ajutorul social ca tu munca mai greu ,ia-ti dracu ochelari ca nu mai vezi tastele sau te-a plesnit AVC-ul
6
16
pe ma-ta o scghimbi sau pe amnata ta irina- nu mai ai timp, puscaria te va manca
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108