REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Vasilescu a demisionat de la șefia Poliției Române după scandalul înmormântării lui Emi Pian

Liviu Vasilescu a demisionat de la șefia Poliției Române după scandalul înmormântării lui Emi Pian

Replica API 1 septembrie 2020 | 00:31 2088

Liviu Vasilescu a anunțat că, de astăzi, se retrage din funcția de inspector general al Poliției Române, acuzând un atac mediatic concentrat asupra Poliției.

Liviu Vasilescu, foto: playtech.ro

"Atât ca ofiţer de execuţie cât şi ca manager mi-am făcut datoria cu onoare şi bună credinţă, integritate profesională fiind principul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp am constatat un atac mediatic concentrat asupra Ministerului Afacerilor Interne și Poliției Române într-o perioadă în care țara are nevoie de liniște și conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetățenilor. În permanență mi-am asumat responsabilitatea deciziilor.

Vă rog să-mi permiteți ca de astăzi să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de poliție și să îndeplinesc sarcinile ce-mi vor fi încredințate", a declarat Liviu Vasilescu în cadrul unei conferințe de presă la sediul MAI, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai este si Emi Pian?
0
0
dar institutiile statului de drept vor continua ancheta,nu?
3
0
Acum este liber sa stea cat vrea la discutii cu partenerii sai, personal as recomnda cercetarea sa pentru tainuire de informatii, divulgare de date cu caracter confidential, as vrea sa fie condamnat si trimis la vorbitor alaturi de prietenii sai.Leprelor, voi sunteti blestemul neamului asta, ciocoi de balega, nascuti avortoni si crescuti din mila comunistului acela de iliescu.
3
0
Da Vela, Despescu, ce pazesc? Aia sunt cu ordinele!
4
3
Si clownul caree pus de pnl la MAI ,ala ramane?....
3
3
liviu vasilica...in cv ul tau esti inginer ca si dancu...toate zdrentele ajunsi in politie pe usa din spate...out impotentilor corupti!.
9
1
Si asa isi dorea sa sjunga chestor ... obiectiv netealizat ! Si DANCU , tot din sursa externa la apelu'bocancilor a fost angajat in '91 !
7
4
Io nu ma retrag ca nam onoare. Desi io lam chemat pa Vasilescu den concediu da odihna ca sal pun sa vorbeste cu orchestra. Nici nu mai apar pa sticla zilele astea ca sa uite lumile da mine da doctorat si da plagiat. Sper sa am noroc cu demisia lu vasilescu si sa raman chestor si secretar de stat la MAi inca 6 luni ca sa pot iesi la pensie cu 3000 euro pa luna si pa pamant. Ura PNL!
8
3
muie rares bogdan,muie repliuca
5
4
Ce interlopi sunt aia ma care amenintau lautari si copii manelisti. Erau simple.sifoane care colaborau indeaproape cu institutiile statului. Daca caricaturile alea una de diarie sunt interlopi Clamparu ce era?
13
2
Atac mediatic asupra politiei ? Esti un idiot fraiere. Ce ai cautat in miez de noapte sa te intalnesti cu interlopii ? Curatul pulii mele ce esti tu.
19
4
la staborul clanurilor unde salariul este in dolari sau euro.
7
1
Ce figura de interlop are!
15
2
justitia lui Gurzu pe utube ca sa vezi ce fac militienii
8
1
Daca am stii si noi ce au facut toti acesti..POLITISTI CARE LA VARSTE FRAGEDE AU AJUNS ..CHESTORASI.... Se pare ca exista si .... CHESTORASE..ELE CE FAPTE DE VITEJUE AU MAI FACUT OAMENI BUNI....
16
4
comandantii de politie corupti de INTERLOPI si PROXENETI ???.Atata timp cat acestia exista politia romana isi ia salariile DEGEABA !
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108