REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

LOCUITORII din cartierul COMPOZITORILOR au ajuns la CAPĂTUL puterilor

LOCUITORII din cartierul COMPOZITORILOR au ajuns la CAPĂTUL puterilor

Replica API 8 februarie 2021 | 00:27 3115

Locuitorii unui cartier rezidențial din Constanța au ajuns la capătul răbdării! Au plătit extrem de mulți bani pentru un apartament într-unul dintre blocurile cartierului, însă s-au trezit într-o altă lume departe de normalitate. Deși au condiții de lux, exteriorul arată ca un sat uitat de lume. Străzi neasfaltate, trotuare inexistente, gropi, pietre, băltoace și noroaie. Mai mulți locuitori acuză faptul că și-au distrus mașinile pe aleile cartierului din cauza străzilor neasfaltate.

Este vorba despre unul dintre cele mai bine cotate cartiere din municipiu, Compozitorilor. Drumul către casă este o adevărată aventură pentru locuitori. Problema există dintotdeauna, doar că nimeni, se pare că, nu a fost dispus să ofere și acestui cartier o față primitoare.

Încă există zone fără asfalt

Încă există zone din acest cartier unde nu s-a intervenit pentru asfaltare. Primarul Constanţei, Decebal Făgădău a promis, în campania electorală din 2016, că va asfalta, până în 2018, toate străzile din oraş. Au trecut mai bine de trei ani de atunci, și se pare că toată treaba are să cadă tot pe umerii noii administrații locale, care are de gestionat o moștenire grea.

Gunoaie la tot pasul

Pe lângă problemele generate de lipsa asfaltului pe străzi şi a trotuarelor, şi gunoaiele reprezintă un element cu care se confruntă unii dintre locuitorii.

Locuitorii sunt încrezători în noua administrație

Totuși, se pare că, se întrevede lumina de la capătul tunelului. Oamenii sunt optimiști în noua echipă a primarului Constanței, Vergil Chițac. Aceștia cred că odată cu schimbarea avută pe 27 septembrie, soarele va răsări și în cartierul lor.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Cine va pune sa da-ti banii" in ce limba este? "Ciocu" in ce limba este? Esti din Romania? Locuiesti pe aici? Ai facut scoala in aceasta tara? Acum dai lectii altora? In conditiile in care pe fata unei persoane ca tine ar trebui sa scrie "Feriti-ma, sunt prostutza"!
2
3
Cand si au cumparat apartamentele, nu au vazut mizeria aia? Cine va pune sa da-ti banii pe jegurile alea de locuinte ''de lux'', fara parcari civilizate, fara strazi, fara locuri de joaca, fara trotuare civilizate, etc. Acum ciocu mic si liniste. Actualul primar sigur nu e departe de fosti primari.
2
2
Daca vrei sa intri cu masina pe langa fosta ,,Energia" dai numai de gropi! Nu se gasesc macar cateva masini cu piatra?
2
0
Sa vanda si sa se mute in Henri Coanda. Acolo alei asfaltate, ilumnat stradal, acum urmeaza si camere de supraveghere, etc.
2
1
Cartier in continua distrugere !
3
0
SA VA ASFALEZE MAZARE, STRUTINSKI SI TOATA GASCA DE INFRACTORI PE CARE I-ATI VOTAT
8
3
cartier de boschetari! glod si gunoaie,ca la tigani!asa.i toata cta si statiunile!ue nazare si gasca pesede!
4
1
se vede ca aici comenteaza aia saraci, fara bani, dar faceti cartierul asta rezidential mai repede sa arate frumos
3
6
Ptr justice...cun adica au fost pacaliti machidonii de cei de la primarie? Tu ori esti fraier,ori esri mache....beidaudii,ciamurlii stejareii si mai toti cei care au venit ,adica machedonii din tulcea au fost bara-bara cu cei din primarie nascuti in aceleasi grote din satele respective....sa vina peste ei institutiile din ardeal gen dna,sri,ani,anaf..ca in astia de aici n-am incredere si o sa vedeti ce o sa iasa....auzi ma ...cica au fost prostiti mache de cei din primarie...nu te mai da justice,ca esti facatura...
13
1
P.ulii. o sa faca si mue astia, la fel ca si ceilalti. Adica la finalul mandatului. Hai pa
10
0
Cand vrei la fite si figuri asa va trebuie! Vreti strazi asfaltate facetile!
9
4
Gunoaiele se aduna de la licuitorii blocurilor din Lira. Neavand destule pubele sau chiar deloc in locul imprejmuit, pleca cu sacosile de gunoi in mana si le arunca pe unde pot. Isi trimit copii needucati sa le lase pe rapsodiei langa toate pubele de gunoi stradale. Am facut sesizare l politia locala cu dovezi prin filmari si nimic...oras de cacat
14
2
Machidonii au facut blocuri, au vandut apartamente pacaliti de cei din primarie carora le-au dat spaga, ca le vor face si sistematizare. Spaga s-a luat, prostii au cumparat apartamente facandu-le pula mare machidonilor si acum inoata prin noroaie. Cine-i prostul in toata afacerea? Romanul care a cumparat fara sa beleasca ochii pe ce da banii.
16
2
EXTREM DE MULTI BANI a zis Vrejoiu. Acum sunt si mai indignat. Daca nu erau extrem de multi mai mergea.. dar asa... sub nicio forma!
8
1
O sa va faca pu ... ,asteptati voi mult si bine .Mai rabdati ,la felul cim se construieste acolo ar insemna sa se toarne asfalt si peste 1 sapt sa faca sant x ulescu ca s o mai puna de un bloc. Hai ma treziti va !
8
0
ai zis bine!trotuare! dar nu trotuare pe care sa parchezi tu masina cum e pe eduard Caudella, unde nu te poti folosi de carosabil! ti ai luat masina bag o in curte! nu sunt eu obligat sa fac slalom! daca primaria nu ia rezolva problema, ne ocupam noi sa va invatati minte!
14
1
Pt sulica de mai jos. Cei care locuiesc acolo platesc impozite si taxe. Primaria e obligata din impozite si taxe sa asigure utilitati, strazi, trotuare etc. Pricepi? Cartierul nu avfost prevazut a avea blocuri, ci doar vile. Dar lacomia si spaga au dus la ce se vede.
8
10
Ce e acolo , e o ingramadeala de locuinte, cu ulite pline de gropi pe care cei din zona au acum tupeul sa ceara sa fie asfaltate din banii primariei. Adica ai nostrii ! Pulica, cand ati cumparat, nu ati vazut ce-i in jur ? Afara, cand nu poti vinde o casa noua pana nu are aviz de sp e cialitate si nu-i gata tot. La noi, escrocii vand de la statiul de schela si prostii se inchesuie cu banii. Acum, fraierilor, scoateti si banu pt asfalt.Auzi rezidential!? Pai asta inseamna spatii largi intre blocuri, parc, paecari, drum de 6 m latime, tot ce trebuie. Aici vorbim de cotete in oras si escroci.
22
4
Cand au cumparat , istetii aia, trebuiau sa cerea sa vada si planul de ansqmblu,cum sunt trasate caile de acces, cum si cand se trag utilitatile. Chiar si in organizare de santier,drumul de acces trebuia sa fie pietruit si cu trotuarele clar delimitate. Dezvoltatorul plm,trebuia dupa ce a trasat caile de acces sa doneze terenul in cauza municipalitatii care apoi era obligata sa puna asfalt si ce mai trebuie.Nu au facut-o insa pt ca ce au lasat ei cu destinatie de cale de acces sunt de fapt niste poteci mai late.Din lacomie, si ca sa faca blocuri la 3 m unul de altu. Iar fraierii au pus botu
22
2
Ce prost esti bai baitule ! Lumea evolueaza, se inmulteste, unde naiba sa se mai mute ? Zi mi tu mie ca daca vine maine si iti da un teren acolo , tu nu te muti nu ? Esti mare barosan nu ? Esti un c...t . Daca erai barosan , nu mai comentai pe aici
12
16
le a placut zona.. domne lux.. belea.. fite suportati.. oameni fara creier care cumpara dupa cum ii taie capu.
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468