REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Locuitorii din cartierul nou din Albești, în noroi până la genunchi

Locuitorii din cartierul nou din Albești, în noroi până la genunchi

Replica API 10 octombrie 2017 | 00:00 257

Vremea ploiasă din ultima perioadă au „îngropat” cartierul nou din comuna constănțeană Albești în noroi, după cum ne-a semnalat un cititor al cotidianului „Replica de Constanța”.

„Vă scriu în speranța că puteți mediatiza problema și evident, poate îi scoatem la tablă pe cei care au promis marea cu sarea când au alergat după ciolan. Locuiesc în cartierul nou din comuna Albești, județul Constanța, și de când a început sezonul ploios, noi, cetățenii care locuim acolo ne confruntăm cu o mare problemă și anume noroaiele în care înotăm de fiecare dată când plouă, deoarece administrația locală nu a binevoit să înlocuiască rețeaua de apă din cartierul nou, cât a fost cald și bine. S-au apucat fix acum, când au început ploile. De două zile sunt nevoit să-mi țin mașina parcată pe unde apuc, la șoseaua principală și să trec prin curtea vecinului din fața mea, deoarece noroiul este mult prea mare pentru a putea merge pe stradă. Efectiv, abia se merge în cizme!

Am înțeles că drumurile așa vor rămâne până la anul, poate și mai mult! Așa ne chinuim de ani buni, deoarece primăria știe doar să organizeze spectacole și alte prostii, în loc să pună în prim plan problemele cetățenilor. Plătesc taxe precum toți ceilalți din sat, deși cartierul nou nu beneficiază de iluminat stradal ș.a.m.d.. Nici măcar rețea de curent electric nu am avut până acum câteva luni, fiind nevoiți să stăm cu improvizații!”, ne-a semnalat localnicul din Albești.

Contactat de „Replica de Constanța”, primarul comunei, Gheorghe Moldovan, a precizat că în prezent se lucrează la rețeaua de canalizare și apă, iar după finalizarea lucrărilor se va demara și asfaltarea străzilor.

„Lucrările au fost întârziate de procedurile de achiziție și de contestații. În prezent se lucrează la rețeaua de apă, imediat după finalizare se va demara prima fază a asfaltării. Eu sper iarna aceasta să realizăm măcar prima fază de realizare a tramei stradale”, a afirmat edilul local.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adicatelea jud.C-ta cum ati vrea sa fie?usor-usor devine clona zonelor defavorizate;tigani,mizerie,manele,gunoaie,p.s.d,hotie,foame,puturosi,asistati social fraudulosi,handicapati cu certificate false care sapa in gradina si merg la nunti,etc.cel mai murdar oras cu ,,pretentii,, din cel mai defavorizat judet-tot cu ,,pretentii,,
2
0
lasa ba ca respirati istorie, sunteti urmasii dacilor si romanilor-unii din voi.Sarmaaaa
0
6
baga bregovici si nu va mai plangeti de noroaie care vin si pleaca,bregovici ramane
1
7
Si cartierul Dobrogea 2 din Mangalia este la fel de ani si ani de zile ,si ce vede cineva ?se intampla ceva? Poate cei din Albesti vor avea asfalt dar la Mangalia nu mai speram!
6
0
La fel este si in cartierul Compozitori din Constanta, mai ales pe strada Alexandru Bogza; la fel este si in cartierul Constantei Palazu Mare pe strada Take Ionescu. Ce va mai mirati de licalitati rurale! Uitati-va sub nasul vostru!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108