REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Locuitorii din centrul Constanței au transformat străzile în GROPI de GUNOI!

Locuitorii din centrul Constanței au transformat străzile în GROPI de GUNOI!

Replica API 12 septembrie 2017 | 17:16 441

Este incredibil, dar este real! În timp ce mulți dintre locuitori își doresc normalitate, ceea ce implică și străzi curate, iată că există și o altă categorie, formată din indivizi care încă nu pot face diferența dintre un trotuar și un focar de infecție. Facem referire la o zonă din centrul Constanței, acolo unde, în fiecare zi, străzile sunt pline de fel de fel de obiecte și resturi aruncate! ”Aşa arată astăzi, 12 septembrie, strada Olteniei colţ cu Griviţei, şi, din păcate, aşa arată în fiecare zi. Cantităţi foarte mari de deşeuri aruncate la întâmplare pe domeniul public, chiar pe trotuar, împiedică accesul oamenilor care trebuie să folosească trotuarul şi transformă zona într-un adevărat focar de infecţie. Această situaţie se repetă zilnic, oamenii aruncă gunoiul pe trotuar, iar Polaris M Holding vine şi colectează deşeurile în aceeaşi zi, uneori chiar şi de două ori pe zi. Pare să fie la mijloc /muncă meşterului Manole/, pe-o parte se salubrizează pentru ca a doua zi deşeurile să apară /miraculos/ în acelaşi loc”, au transmis reprezentanții Polaris.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA VI URGENT SA NE SCAPI DE MIZERII SI INFECTII , NICI COSURI DE GUNOI NU SUNT . IN ZONA GRAND -CONTINENTAL NU E NICI UN COS . ALO ? MONTATI COSURI DE GUNOI CORESPUNZATOARE , NU CACATURILE ACELEA NEGRE .
0
0
Aruncate inapoi peste gard zi de zi.asta ar trebui
0
0
Exact asa a fost foarte multi ani, chiar la coltul strazii mele, tot in centrul orasului, acum se intampla mai rar dar se intampla pentru ca stau chiar acolo niste indivizi de etnie dubioasa care nu stiu sa foloseasca pubelele...
1
0
Rom sau roman sau tigan e acelasi lucru
2
1
Vina este a functionarilor din primarie! Stiu ca exista inspectori de teren, care insa imput locul in birourile primariei si nu ies pe strazi sa faca controale! Intersectia Ion Ratiu cu Maramures este plina de gunoaie, ca intr-un sat din Etiopia! Zilnic, tiganii isi trimit cate un individ cu tomberonul si il desarta pe trotuar. Inainte ii auzeam huruind tomberonul numai noaptea , acum nu mai au frica si trec ziua in amiaza mare! Vina este si a celor care dau autorizatii, in ultimii 2 ani rasarind cladiri cu mai multe etaje care sunt pline. Politia are vreo evidenta a celor care stau acolo?
5
0
Langa Alpha Bank de pe Mamaia pe strazile din laterale se pun noaptea pungi cu gunoaie la colturile catorva strazi, se arunca de la bachete de tigari cutii de aluminiu de la bauturi si pana la gunoi menajer. Degeaba faci sesizari, sau reclami ca animalele conlocuitoare tot nu se civilizeaza
4
0
Constanta din pacate a devenit o groapa de gunoi si asa va ramane! Ne trebuie un primar gospodar caruia ii place curatenia si ordinea!
7
1
Minunat !!! Un contract ciordit si sprobat de Mazare si Fagadau impreuna cu Polaris M Gunoi de 380,000,000 euro din banii publici
10
1
Saracie ca la noi a constanta nu gasesti decat la Siria. Totul e distrus nimic nu merge... totul este superficial si provizoriu. Coruptia si prostia e constanta. Noroc cu popii si cu interlopii .drogurile si curvele lor mentin economia si aparentele unui oras prosper
8
0
Moarte tiganilor!
7
0
Mda cetatenii colorati din nou fac cate una noua de apar prin ziare..Ce draqu sa mai zicem,sa faca primaria Constanta curat luna dupa ei ca si asa ii tine in brate,sunt asistati sociali,le da locuinte in H.Coanda sau prin centru,sa faca jigodile de la primarie curat dupa ei!!
16
1
imputituri de tigani borati ... asta sunt 90 % din populatia constantei ... sai cel putin asa se poarta ...
12
0
Baubec voi sunteti imputiti, analfabeti. In zona aia neamul tau de tigani isi face veacul!
15
0
Asa este romani sant inputiti! Mai bine sa primim refugiati arabi ca ei sunt mai curati si mai sinceri.
2
11
Ca intotdeauna trebuie sa ne rezolve altii problemele cand de fapt sta in puterea noastra sa o facem. NU va mai aruncati gunoiul in mijlocul trotuarului sau pe strada, problema rezolvata. Imputit neam...
5
0
Sa rezolve Consiliul local si Primarul pe care l-ati votat tovarasi constanteni situatia. Dupa cum stau treburile se pare ca nu-i prea deranjaza pe domniile lor situatia curateniei. Constanta este unul dintre cele mai murdare orase din tara!
9
1
La fel se intimpla pe str Rascoala 1907 colt cu Ctin Bratescu.Degeaba am semnalat la Polaris si Sanepid. Locuitorii din zona au obiceiul prost de a-si arunca gunoiul in fata caselor vecinilor. Si mai sint foarte mindri ca stau in zona zero a Constantei. Educatia de suburbani se manifesta cu insistenta.
17
2
il doare in pl pe fagadau de orasu nostru. sat de tigani ce suntem
13
1
Solutia sunt amenzile care trebuie sa fie foarte mari pentru a descuraja comportamentul necivilizat. Vreau sa vad amenzi pentru aruncatul ambalajelor, mucurilor de tigari si scuipatul pe jos, amenzi pentru proprietarii de animale de companie care nu strang fecalele animalelor proprii de pe trotuar, amenzi pentru umplerea cosurilor de gunoi de pe trotuare cu pungi uriase de gunoi menajer samd. Amenda pentru persoanele juridice de sa fie de 2-3 ori mai mare decat pentru persoanele fizice. Din pacate, romanii necivilizati nu raspund de vorba buna-trebuie arsi la buzunar.
11
0
De ce sau strans gunoae pe strazi?? Evident pentru ca Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108