REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Locuitorii din Crucea sunt DISPERAŢI din cauza penelor de curent. răspunsul ENEL e NĂUCITOR!

Locuitorii din Crucea sunt DISPERAŢI din cauza penelor de curent. răspunsul ENEL e NĂUCITOR!

Replica API 11 iulie 2016 | 00:34 906

Prea multe... stoluri!

Prea multe... stoluri!

Bătaie de joc pe banii cetăţenilor! Locuitorii din Crucea au ajuns la culmea disperării: penele dese de curent i-a lăsat fără electrocasnice. Primarul Gheorghe Frigioi a cerut o explicaţie celor de la ENEL. Răspunsul este incredibil: sunt prea multe păsări pe firele de electricitate.

Abonaţii Enel au acuzat în repetate rânduri firma de electricitate de neseriozitate şi lipsă de profesionalism în desfăşurarea activităţii. Problemele sunt destul de vechi, iar oamenii spun că şi atunci când sună la reprezentanţi să ceară informaţii, aceştia nu sunt de găsit. Sau, dacă reuşesc să dea de ei, primesc răspunsuri seci. În localitatea Crucea, de aproximativ o lună, penele de curent sunt atât de dese, încât oamenii din comună au rămas fără aparaturi: televizoare, maşini de spălat etc. „Este dezastru cu Enel! Lumea e înnebunită şi revoltată, se întrerupe alimentarea cu energie electrică de cel puţin 40, 50 de ori pe zi“, s-a plâns Gheorghe Frigioi. „Parcă este o joacă de copii. La primărie, dimineaţa, se opreşte curentul de 20 de ori pe zi. Nu mai putem. Oamenii vin şi-mi cer ajutorul“, a mai spus, pentru „Replica”, alesul local. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât localnicii au rămas fără aparaturi. S-au stricat televizoare, maşini de spălat... Au ajuns la capătul puterilor! „Situaţia aceasta se repetă în fiecare an, când vine căldura. De regulă, din luna mai, iunie încep aceste pene de curent. Iarna mai puţin. Oamenii s-au plâns că s-a ars aparatura“, a mai explicat Frigioi. Primarul a trimis o adresă companiei, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Şi ce răspuns!

Uite explicaţia Enel!

Compania nu neagă reclamaţiile localnicilor. Dar motivaţia reprezentanţilor Enel, pentru întreruperile dese de curent, este incredibilă: „Răspunsul scris a fost de genul: sunt prea multe păsări pe fire“, spune primarul. „Urmare a adresei dumneavoastră din 23.06.2016 înregistrată la Enel Distribuţie Dobrogea SA, vă aducem la cunoştinţă faptul că aspectele semnalate de dumneavoastră au fost analizate de către Enel şi confirmă întreruperile accidentale notificate de client pe parcurul lunii iunie. Singurele evenimente înregistarte sunt întreruperile accidentake MT de scurtă durată care se datorează prezenţei masive de păsări în apropierea instalaţiilor, ceea ce provoacă RAR (reanclasraea automată rapidă)“, se arată în răspunsul Enel, emis pe 7 iulie a.c.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108