REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Locuitorii din Mangalia, puşi pe jar de o VULPE!

Locuitorii din Mangalia, puşi pe jar de o VULPE!

Replica API 30 mai 2018 | 22:20 408

O vulpe i-a alertat pe locuitorii municipiului Mangalia. Aceştia au semnalat, pe un grup al comunităţii mangaliote, faptul că, începând de luni după-amiază, 28 mai a.c., au surprins prezenţa vulpii în mai multe zone din oraş.

Astfel, se pare că animalul sălbatic a fost văzut în apropierea Liceului Tehnologic „Ion Bănescu”, pentru ca ulterior să fie surprins în apropierea blocurilor de pe strada 1 Decembrie, iar mai apoi în alte zone ale oraşului.

Reamintim că, pentru capturarea unui animal sălbatic se poate interveni doar cu o armă cu tranchilizant, iar singura instituţie care are în dotare o astfel de armă este Complexul de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Ultima dată când s-au confruntat cu o astfel de situaţie, reprezentanţii complexului au trebuit să apeleze la un medic veterinar de la Direcţia Sanitar Veterinară Constanţa, unde se afla singurul specialist autorizat să folosească respectiva armă! Dar, precum în stilul neaoş românesc, până să intervină autorităţile, vulpea care îi alertase pe constănţeni...a fugit!

F.B.

Sursă foto: Mangalia - Comunitate Online, Facebook

Citeşte şi: O vulpe a dovedit cât de ‘competente’ sunt instituţiile din Constanţa! Nimeni nu are atribuţii în capturarea unui animal sălbatic?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate a venit sa cumpere droguri ca nah se vand legal la orice colt in mangalia ca politia doarme
0
0
Sa scapam de el
2
0
cand o vulpe intra in oras ziua inseamna ca este turbata, iar muscatura ei este mortala daca cel muscat nu merge la doctor sa fie vaccinat.
1
0
Oamenii sunt mult mai perculosi , decat orice animal .
7
1
stire de cacat,mari dobitoci mai sunteti
5
2
Oh my god !!! O vuple !! Vine apocalipsa ! Ascundeti politicienii si hotii ca se pot ranii cand o sa fuga grasii !
7
0
sper sa fuga vulpea, acest real pericol pt sacalii din dsv si primaria mangalia,
8
1
Saraca vulpe au speriat-o animalele.
11
2
Exraordinar ! De talharii si hotii din Mangalia nimic,nimic ? Rahatii aia pun locuitorii pe jar,nu o amarata de vulpe ratacita.Eventual vulpea sufera,ea trebuie salvata din salbaticia pseudo-umana de la noi .
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108