REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Locuitorii din zona Summerland STAU CU FRICA HAITELOR DE CÂINI! Cer ajutor disperat Primăriei Constanța

Locuitorii din zona Summerland STAU CU FRICA HAITELOR DE CÂINI! Cer ajutor disperat Primăriei Constanța

Replica API 19 februarie 2018 | 00:00 293

Apel disperat al unui cetățean care locuiește în zona de nord a stațiunii Mamaia, în cunoscutul cartier Summerland. Acesta se plânge că zona a fost invadată de câini, care s-au înmulțit sau au fost aruncați pur și simplu în stradă. Lipsa hranei și a apei îi pot face periculoși pentru locuitorii din zonă. Constănțeanul explică faptul că puțini au curajul să meargă pe jos prin zona respectivă de teamă să nu fie mușcați. Mai mult, în zonă locuiesc și copii care ar putea fi victime dacă patrupezii i-ar ataca.

Cetățeanul a transmis imaginile și la primărie cerând ajutor pentru găsirea unor soluții pentru a scăpa de câinii comunitari, dat fiind faptul că se apropie vara, iar în zonă vor începe să apară turiștii.

„Vă rog să mă îndrumați daca se poate în a putea soluționa problema câinilor fără stăpân din zona de nord a stațiunii Mamaia, cartier Summerland care pun în pericol persoanele ce tranzitează această zonă, pe cei care locuiesc aici dar și pe cei ce doresc să se plimbe pe plaja din vecinătate. Numărul lor este destul de mare, sunt exemplare de dimensiuni mari și adesea devin agresive cand sunt în haite. Dat fiind faptul că este o zona mai puțin populată aventurarea pe jos fără autovehicul este foarte periculoasă. Va rog sa găsiți o soluție cat mai rapidă deoarece în zona sunt și copii care la un moment dat pot deveni victime ale nepăsării semenilor”, a transmis un locuitor din zonă către Primăria Constanța și cotidianul „Replica de Constanța”.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ipocritule...dar miel de Paste mananci, nu? Aia probabil se sinucid sa nu suferim noi la gandul asta de suicid...
2
0
pe strada marcovici umbla o jigodie de femeie cu un pitbull liber fara lesa fara botnita .o pizda nenorocita cu basini in cap de taranca proasta !
4
0
Nu inteleg de ce primaria trebuie sa adune cainii din cartiere private? Cartierul privat are administrator, care poate sa faca contract cu o firma de hingheri privati.. etc etc.. banii primariei sunt bai publici.. nu pt cheltuit cu privatii..
1
3
Iubitorilor de caini , dar pentru avorturi, nu a inceput postul? Va dati sensibili pentru caini si va omorati copiii.
4
0
sa muriti de turbare, voi, parintii vostri, copiii vostri si tot neamul vostru cel neadormit si cretin!!! p.s. nu va mai inmultiti, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
2
Asta din cauza Javrelor de paznici care ii pupa in cur. Halal statiune , halal Oras. plin cu javre
6
0
Asta pentru ca nu se iau solutiile care trebuie si se fac contracte paguboase cu firme de ecarisaj care omoara cainii cu barosul ori ii elibereaza inapoi pe strazi.
4
0
Mai romani ticalosi! Sunteti in postul Pastelui! Numai la crima va sta capul! Omorati si iar omorati! Ce vina au cainii mai javrelor? Ce vina au oamenii care nu si-au pierdut omenia si ii hranesc? Bine ca va educati copiii sa omoare! Bine faceti! Asta o sa primiti si voi! Barbati si muieri de rahat!
3
13
Si in Agigea sunt la fel de multi sau poate chiar mai multi...dar exista o asa zisa fundatie care aduce mancare cu tona depozitata la unii catateni care sunt platiti sa-i hraneasca. Pe acestia cine ii trage la raspundere..daca se repeta tragedia din Bucuresti-cu Ionut- cine raspunde... Daca toti "iubitorii de caini" ar lua cate unul acasa am scapa de ei.. Haideti sa facrm ceva Eutanasiereeeee!!!!!
6
1
Vinovati pentru inmultirea maidanezilor sunt iubitorii de javre, ei ii hranesc, ii protejaza, ii ascund de hingheri si ocrotesc puii. Daca scapam de otrepele astea scapam si de maidanezi. Ar fi bine sa fie supraimpozitati si posesorii de caini, este plin spatiile verzi de cacatul cainilor plimbati in lesa. Jigodiile de stapani nu catadixesc sa adune cacatul lasat de javrele lor.
11
1
Exista o solutie sigura in privinta asta : OTRAVA. Iar dimineata ii adunati si la groapa -arsi.
8
4
Cainele te simte daca esti javra sau nu! Eu am trecut printre nenumarati caini fara sa patesc ceva!!!
4
23
In Cernavoda in zona stadion Trust,de obicei seara, umbla una cu o haita de 4-5 caini care devin agresivi cand intalnesc alte persoane,primaria luati masuri pana nu e prea tarziu!
15
3
Bai schizofrenicule. Cainele este prietenul omului.
2
26
ptr. adrian si catalin...mai retarzilor, voi v-ati lasa copiii afara la joaca daca ati vedea haitele astea libere pe strazi?
24
3
Hai lasa-ti ca vara faceti o caciula de banii. Vindeti si luati-va-n oras. Summerland su winteland !
5
5
Cainii sunt lasati in mod voit sa se inmulteasca, dezv imobiliar Zelca a inaugurat recent o manufactura pt confectionat manusi si are nevoie de materie prima!
10
2
in tomis nord e plin fratilor !!!!!!!!!!!
15
1
Si in Tomis Plus este la fel, am facut din octombrie 2017 pana acum trei sesizari la primarie, toate fiind nesolutionate.Este o bataie de joc, intrebi stadiul sesizarii si ei nu iti raspund, nu le rezolva dar deschid alta si tot asa, ramai cu sesizarile.Un oras si o primarie europeana, aproape de cetateni. Introduci aceste terenuri , cartiere in intravilan doar sa platim impozite de intravilan si sa-si vanda prietenii, partenerii constructiile cu 1000 euromp dar in rest nu te intereseaza ca nu exista iluminat, trotuare, marcaje si semne rutiere, fff multi caini comunitari....etc.
21
3
Cartierele noi sunt aprobate de primarie platim impozite insa primaria pulii ne ignora! Atunci de ce va dati acordul pentru noi cartiere? Jeg de primarie??????
23
3
E plin si In Tomis plus de haite de caini agresivi, primaria nu face nimic
21
4
in loc sa reclami ca sant multi ciini , punele de mancare si totul va fi OK . NU FI NENOROCIT ...
10
29
sa o fut pe mata cu articolul tau muista ordinara
6
27
Si au cumparat apartament intr o zona care se numeste SUMMERLAND nu WINTERLAND.Asa ca valea
15
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108