REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

LOCURI DE JOACĂ ABANDONATE. Primăria promite că vine şi rândul lor!

LOCURI DE JOACĂ ABANDONATE. Primăria promite că vine şi rândul lor!

Replica API 23 iulie 2019 | 00:00 602

Constănţenii nu mai au răbdare. S-au săturat de promisiuni şi s-au săturat de termene amânate. Locurile de joacă din municipiu, acest subiect fierbinte pentru mămicile cu copii mici, au început să fie reamenajate. Doar câteva, motiv pentru care locuitorii urbei continuă să bată obrazul municipalităţii. Spre exemplu, în intersecția străzilor Hatman Arbore - Bujorului, găsim o suprafaţă de teren neîngrijită, cu iarbă care nu s-a mai “întâlnit” de ceva vreme cu o motocositoare. Toboganul de aici este un pericol pentru cei mici, iar din leagăn a rămas doar… suportul, în timp ce unii adulţi nu sunt nici ei tocmai modele de urmat, dacă este să ne luăm după mizeria aruncată la întâmplare.

De asemenea, un alt loc ce așteaptă să fie reamenajat este locul de joacă de la Doraly Mall.

Ce se întâmplă cu aceste locuri de joacă? “Cele două locuri de joacă sunt cuprinse pe lista de învestiții pentru reabilitare, și se vor reabilita cât de curând”, dau asigurări reprezentanţii Primăriei Constanţa, care au ţinut să ne reamintească ce locuri de joacă au fost deja reabilitate:

- Locul de joacă de pe Aleea Mălinului

- Locul de joacă din zona Casei de Cultură a Sindicatelor

- Locul de joacă de pe Aleea Stejarului

- Locul de joacă de pe Aleea Hortensiei

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locul de joaca de la Casa de Cultura este reamenajat recent. La fel cele de pe Malinului, Viitorului, Pescarilor, Stejarului etc
1
0
Care loc de joaca de la Casa de Cultura: ca le-a refacut pe toate....oricum este fraier ca face, intotdeauna se gasesc carcotasi care sa comenteze ca nu a facut nimic, desi se misca ceva prin oras.Dar sa pastram si noi, sa numai aruncam pe jos.....asta de ce nu spuneti : ca suntem NESIMTITI si nu pastram, vrem sa ne faca PRIMARIA curatenie ..daca se poate peste tot , inclusiv in CASA.Sictir
2
4
La Stejarul cu tine esti degeaba esti rusinea Armanamei adevarate nu a celei CIPANESTI SI FARSIROTESTI,voi faceti natia asta de ras ,de neam de ciobani fraieri si corupti,ca mai sunt si neam de ciobani ok.Cipanii si Farshirotii sunt tradatorii machidonilor ei s au dat cu Securitatea de la inceput si acum sunt prosperi oameni de afaceri...Tradatori care v ati vandut natia moocanilor si ghiftilor,deia o sa ramaneti stigmatizati pe veci futu v ar lumea in gura de cipani si farsiroti
3
2
Le vor renova...la toamna cand incep ploile, la iarna cand sunt cu minus afara...cand nu se joaca nimeni, vor fi bune. Pana la primavara se vor strica iar. Ca de...trebuie sa ia cineva bani si pr ,,intretinerea" lor.
7
2
La vot! Singura solutie este sa votam masiv impotriva acestor nemernici! Nu se mai poate! Am asteptat 30 de ani! Am asteptat sa se imbogateasca, pe rand, generatii de comunisti si inculti! Parvenitii Romaniei nu mai au limite, asa cum vedem de cativa ani! Trebuie o schimbare radicala! Puterea sta in mainile fiecarui cetatean care a trait si muncit cinstit in aceasta tara! LA VOT!
7
2
da si noi promitem ca vine si randul nsotru la vot drag primar FAGADAU
8
2
din pensia mea fak 5 locuri de joaca NOI !
6
2
NE SPUI DE GUNOI ARUNCAT LA INTAMPLARE, DAR EXISTA COS DE GUNOI IN PARC ? CA VA DAU EU UN EXEMPLU DE PARC CARE NU SUNT COSURI DE GUNOI SI BANCILE SUNT RUPTE, NU MAI ZIC DE LOCUL DE JOACA, ESTE VORBA DE PARCUL DE LA POD BUTELI. COLAC PESTE PUPAZA AU FOST MONTATE VREO 10 BANCI PE ALEEA CARE DUCE SPRE CORA BRATIANU ! AICI SE POATE NU-I MAI TREBUIE LU FAGABOU LICITATII NU MAI CONTESTA NIMENI SI NU BLOCHEAZA NMK, DACA AVEM BORDURI DIN MARMURA CE NE MAI TREBUIE COSURI DE GUNOI, BANCUTE, LOCURI DE JOACA SI ILUMINAT IN PARC ?! NOROC CU FARMACIILE SI BANCILE DE LA PARTAR CA MAI FAC LUMINA NOAPTE !!!
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108