REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Locurile de joacă din Constanţa, pe urmele Cazinoului?!

Locurile de joacă din Constanţa, pe urmele Cazinoului?!

Replica API 14 octombrie 2017 | 18:17 640

Primarul se arată indignat de ceea ce se întâmplă în aceste momente cu locurile de joacă din Constanța, mai precis cu spațiile fostelor locuri de joacă. Mai exact, are temeri că ele vor avea aceeaşi soartă precum o are licitația asupra renovării clădirii de pe Faleza Constanța – Cazinoul. În plus, Decebal Făgădău a declarat că locurile fostelor spații destinate copiilor, în urma dezafectării, au fost ocupate de mașinile cetățenilor. El subliniează faptu că după ce vor fi încheiate procedurile legale, licitația și atribuirea contractului, acele mașini vor fi somate să elibereze spațiile respective pentru a putea începe reconstrucția și modernizarea terenurilor pentru cei mici.

„Am înțeles că a fost așa o iritare peste medie pe acest subiect, așa că le-am dezafectat. În momentul în care vom avea licitația finalizată și vom avea un contract semnat, vom fi fermi în a da laoparte mașinile și a pune locurile de joacă acolo unde merită constănțenii. Nu dau niciun termen și am vorbit atât de mult despre acest subiect și nu pot da.

Licitația este exact ca la Cazino, iar dacă la Cazino stăm din februarie 2015 cu 37 de milioane și ne uităm la ele, sperând ca la un momentdat să avem un constructor, aceeași situație poate fi și la licitația cu locurilor de joacă. Asta nu înseamnă că nu îmi doresc. Rolul meu de primar este acela de a asigura banii necesari și de a organiza licitația. Ori eu am făcut ambele lucruri.

Din 2015 încoace, au fost alocări fără precedent pentru locurile de joacă – 4 milioane de euro înseamnă o sumă substanțială. Ba, mai mult! Sunt dispus să măresc această sumă astfel încât să accelerez acest proces de modernizare a locurilor de joc. De fapt, de înființare a locurilor de joacă, că din cele 73, nu putem spune că peste 50 dintre ele mai erau locuri de joacă”, a punctat primarul Decebal Făgădău.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevar graieste! El a organizat licitatiile pentru Cazinoul din Constanta, 3 la numar. Toate trei au fost contestate si aprobate contestatiile. Adica instanta a constatat ca erau nereguli. Deci a organizat 3 licitatii proaste si se teme ca va organiza la fel si pentru locurile de joaca? Ori e cu premeditare, ori e incapabil si sa se duca nene, pe campii....
1
2
replica,cu cat va spaguieste hotul de stroe sa nu acceptati comentarii la articolul cu viitoarele hotii ???
4
0
Cam cat de intelligent esti sa faci comparatia intre niste locuri de joaca si o cladire construita de un architect celebru? Locul de joaca,asa cum se si numeste el,este o suprafata de teren pe care se pun niste chestii pe care le pot face si elevii de la o scoala de meserii,in practica lor indrumata de maistru. Sau pot fi cumparate tot felul de lucruri destinate copiilor,confectionate in fabrici specializate. Ramane sa comparam operele de arta cu sulile desenate pe garduri de copii tembeli.
0
2
Nu se va construi nimic,ati eliberat terenurile ce au apartinut locurilor de joaca pentru a face loc altor interese,stim copii nu voteaza si in general parintii nu prea voteaza PSD si atunci nu sunt de interes.In orasul asat nu se face nimic,orice lucru inceput este amanat fara a se tine cont de nevoile constantenilor.Podul de la Butelii este dovada vie a incompetentei si a nepasarii,s-a inceput strada Constantin Bobescu si asa ati lasat-o fara a va gandi ca vine iarna si totul se va transforma in mocirla,inainte de vot promisiuni iar dupa un sut in fund asta ne oferiti.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212