REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lora a prins buchetul la nunta Andreei Bălan

Lora a prins buchetul la nunta Andreei Bălan

Replica API 17 septembrie 2019 | 00:00 496

Lora şi Andreea Bălan

S-a chefuit până în zori la nunta Andreei Bălan. Cântăreaţa s-a căsătorit religios cu actorul George Burcea şi a făcut şi botezul micuţei Clara. Naşii mirilor au fost Aurelian Temişan şi soţia lui Monica Davidescu, petrecerea fiind o reuniune a artiştilor. Mulţi colegi de breaslă ai solistei, printre care şi colega ei de trupă Andreea Antonescu, i-au fost alăuri artistei în ziua cea mare.

Nunta Andreei Bălan și a lui George Burcea a fost una încărcată de emoție, având în vedere că cei doi au ales să unească două evenimente importante într-unul singur, nuntă şi botez în paradis. Astfel, nu au sărbătorit doar cununia religioasă, ci și creștinarea Clarei, fetița cea mică a cuplului. La finalul serii, Andreea Bălan a strâns pe ringul de dans fetele nemăritate pe care le-a provocat să se întreacă în prinderea buchetului.

Poziţionată în primul rând , chiar la mijloc, Lora s-a trezit cu florile în braţe, fiind felicitată de Andreea Bălan. A urmat scoaterea voalului de la protagonista serii şi aranjarea viitoarei mirese.

Aflată în mijlocul unei relaţii stabile cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu, Lora a primit cu bucurie voalul şi buchetul.Conforma tradiţiei, cântăreaţa ar urma la altar, ea mai fiind căsătorită în trecut.

Lora a divorţat de Dan Badea în toamna lui 2014. cei doi au convenit de comun acord să pună capăt mariajului de doar doi ani în cabinetul notarial. Separarea a fost una anunţată, cântăreaţa declarând public că mariajul ei se afla pe butuci de mai mult timp. La ieşirea de la notar, aceasta a declarat că a pierdut un soţ, dar a câştigat un prieten pe viaţă.

Dan Badea şi-a refăcut viaţa cu Mădălina, care i-a dăruit în urmă cu doar câzeva luni şi un băieţel.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce verifica zeci de barbati au pretentia ca un bou in genunchi cu inel si voce tremuranda sa le ceara de sotie,sa le duca la altar si of.starii civile si sa le jure credinta vesnica!Mari prostani!
5
0
Felicitari LORA ! O noua casatorie !
1
2
Parasutele,... se satura de ...km..., relatii fara numar, fac copii... si apoi "mirese"... fecioare, PURITANE ... Despre ce vorbim ?! Asta promoveaza biserica ?! Numai plimbarete din .... in...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108