REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lucian Romaşcanu îi arată cu degetul pe cei care l-au criticat

Lucian Romaşcanu îi arată cu degetul pe cei care l-au criticat

Replica API 23 august 2020 | 00:00 1005

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu, suspendat din calitatea de purtător de cuvânt al partidului după ce a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa presei afirmă că ”prea multă lume a ridicat piatra” şi aminteşte de modificările benefice pentru mass media aduse la iniţiativa sa Ordonanţei ”Bani pentru presă”, relatează News.ro.

”Prea multă lume a ridicat piatra...Dacă 10% dintre cei care şi-au exprimat blamul ar face ceea ce predică, lumea ar arăta altfel. De ce, totuşi, nu arată altfel? PS - Ceea ce fac e din convingere, inclusiv legea de mai jos. O public ca minimă dovadă a respectui meu pentru presă. E prima oară când o menţionez, nu-mi datorează nimeni, nimic. Doar eu vouă: scuze”, a scris Romaşcanu pe Facebook, prezentând ştirea difuzată de Pagina de Media cu privire la modificările pe care el le-a propus la Ordonanaţa ”Bani pentru presă” după întâlnirile cu reprezentanţii mass media, modificări printre care se numără preţuri mai mari pentru TV, dar şi pentru online, prelungirea campaniei de informare iniţiate de Guvern şi interdicţia de a face concedieri pe durata acesteia.

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD după ce vineri a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa jurnaliştilor. El şi-a cerut şi atunci scuze.

„Azi (vineri - n.r.), înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti jurnalistii care s-au simtit lezati de vorbele lui Romascanu sunt aceeasi care, mai an, titrau cu vadita si nedisimulata satisfactie "muie PSD". Azi au onoarea nereperata? Pai e nereperata de cand scriau alea
4
1
din postura omului simplu, care a muncit in campul muncii peste 35 ani, dati-mi voie sa va contrazic , legat de ''o scapare''- nu exista asa ceva, asta, cu siguranta asa ganditi normal, dar, prin prisma pozitiei de purtator de cuvant, aveati de respectat anumite conditii de comportament si subiecte pe care sa le atacati sau nu , functie de importanta lor. Cand va asumati o astfel de pozitie nu uitati sa luati in calcul ca va adresati nu numai presei prezente ci, pe langa asistatii dvs constantisi care accepta si inghit orice pe nemestecate, si oameni cu capul pe umeri capabili sa discearna in
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108